Вчера около 23 часа ми беше първата "дръпка", ако мога така да се изразя.Много такива неща не ме радват ама какво да правиш - случи се Аз - Либра 2.4JTD, опонент - Пежо 205 1.6GTIТа по някаква случайност се захванахме с въпросния автомобил, първи коли от НДК посока стадион "Васил Левски".Първи коли на светофара.Та тръгваме двамата аз 1-ва, 2-ра, 3-та и част от 4-та около. Той стигна до 3-та - чувах го защото бяхме като залепени един за друг. А и само неговия двигател се чуваше как "реве" - Ланча какво да правиш Та мога да кажа, че края на моя 3-та и начало на 4-та го дръпнах с около 2/3 коли разстояние - неговата предница при моята задница.Стана ми странно какво е това Пежо, че сме залепени като един за друг - почти За това погледнах - 1.6ГТИЗначи тази разлика се получи от 100км/ч до към 130км/ч (от 3-та като минах на 4-та). След това трябваше да спираме на светофара на "Синьото".Днес сега видях, че ускорението на това Пежо е 8.9 до 100км/ч, а аз съм на 9.9(9.7 според други източници) до 100.Би трябвало да ме "бие" ама не успя Чувам съм, че много вървят тежи Пежа ама е, на!След това шофьора-опонент влезна с ръчна по Гурко на ляво и там се разделихме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първата ми дръпка.
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар