batka ne 4e ne6to ama tipoto ti e sas 11 g po staro pak i kupetata si varviat be bate totva si e sportna kola Кирилицата е задължителнаМодераторски екип на fiat-bg.org
Чакай малко ,бате,май нещо не си ме разбрал,това беше на майтап!Аз съм много наясно как върви Купе-то и как Типо-то и знам че няма място за сравнение...и пак ти казвам че не е важно само колко годинки е колата
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Тромавички са ви количките. За 2.0 атмосферка, моята дърпа най-здравоЛегковые автомобили / Renault / Megane Coach (DA) / 2.0 i 16V (150 Hp)
То така разправяха и от "БМВ клуба"Ако искаш ела на Бояна да ги сбориме, пък ще се види кой колко върви....
Ей приятелю, аз също съм болен фиатаджия, ма не подрипвай така лошо срещу такъв Меган щото..... няма друга атмосверна кола в клас 2000 да върви така "ща счупи Меган-а "Вервай ми"
Тромавички са ви количките. За 2.0 атмосферка, моята дърпа най-здравоЛегковые автомобили / Renault / Megane Coach (DA) / 2.0 i 16V (150 Hp)
То така разправяха и от "БМВ клуба"Ако искаш ела на Бояна да ги сбориме, пък ще се види кой колко върви....
Ей приятелю, аз също съм болен фиатаджия, ма не подрипвай така лошо срещу такъв Меган щото..... няма друга атмосверна кола в клас 2000 да върви така "ща счупи Меган-а "Вервай ми"
A Ситроен Ксара? Аз лично съм карал и двете и да ти кажа ситроена се цепи повече!
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Не знам какво ще се случи, но "вервай ми", че сме пускали Типо Седичи с такъв Меган и му разпра шортите
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Не знам какво ще се случи, но "вервай ми", че сме пускали Типо Седичи с такъв Меган и му разпра шортите
в тоя клас 2.0 атмосферка е доказано коя е най-бързата кола - Кадет с C20XE иначе колега със 146Ti какво време дава на божурище, любопитно ми е да се пуснеме
в тоя клас 2.0 атмосферка е доказано коя е най-бързата кола - Кадет с C20XE иначе колега със 146Ti какво време дава на божурище, любопитно ми е да се пуснеме
Аууу там недей да скачаш, наистина Мъри не кара стоковица, само лъже и мами из форумите
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар