Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 2.0 16V vs BMW E36 320i Coupe

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КОЛЕГА колата нее турбо мислех да я правия но прецених че няма да се справя аи ме разобедиха това е просто нешто ката базик.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Аз си знаех, че не трябва да пиша, понеже философи всякакви Тия клипчета кадето си ги показал, първо нито знаеш колите дали са сток, и второ ти да си чувал за живот на двигателя. Колко ще искара на купето, колко на М-ката ivanko_rs знам, че твойте коли винаги са били бързи, само не разбрах защо твоето Типо което беше много бързо Red_Storm (матей) те би като тъпън на Калояново, уж даже го беше пипал, нищо лично, просто казвам какво знам И сега айде да не спорим за ДТМ, и всичко свързано с BMW, защото това че си си направил Ланчията с турбо и върви много, не означава че разбираш МНОГО П.С. Уж направил, пък зелената Делта Интеграле на Стара загора ти сипа кадайв Повече няма да пиша във тази тема, както и във никой друг спор, понеже клавиатурни рейсъри много, с тях не се излиза на глава. П.С2. НЕ КАЗВАМ, ЧЕ ТИ СИ ОТ ТЕЗИ ! Но просто хората са признали М50 мотора на БМВ за най-балансирания, най-здравия 6 ЦИЛИНДРОВ двигател (2000 кубиковия или 2500), а вие тука го оплювате яко :D Този мотор дори е без балансиращ вал, и пак е по балансиран от който и да е на Фиат, Ланчия или Алфа

Коментар

Turbо написа:
        Аз си знаех, че не трябва да пиша, понеже философи всякакви Тия клипчета кадето си ги показал, първо нито знаеш колите дали са сток, и второ ти да си чувал за живот на двигателя. Колко ще искара на купето, колко на М-ката
        А сега де Сток ли са, не са ли Ми то си пише в началото на клиповете Пък кое колко ще изкара ти ще ни обясниш :D
        Turbо написа:
        ivanko_rs знам, че твойте коли винаги са били бързи, само не разбрах защо твоето Типо което беше много бързо Red_Storm (матей) те би като тъпън на Калояново, уж даже го беше пипал, нищо лично, просто казвам какво знам
        Ти май ще се окаже че не си бил на тогавашния Италфест ? Сега ще ти обясня как беше, понеже аз карах Типото Времето на Италианското не беше добро, понеже задните гуми имаха твърде лошо сцепление и колата буквално се превърташе в някой от завоите. А за да не се случва това трябваше да се кара по-бавно А като отваряш дума за пипани мотори как си направи изводи, че Матей ме е бил при положение че на драг не сме се пускали
        Turbо написа:
        П.С. Уж направил, пък зелената Делта Интеграле на Стара загора ти сипа кадайв
        Браво, с това показа още веднъж колко си в течение
        Turbо написа:
        Но просто хората са признали М50 мотора на БМВ за най-балансирания, най-здравия 6 ЦИЛИНДРОВ двигател (2000 кубиковия или 2500), а вие тука го оплювате яко :D Този мотор дори е без балансиращ вал, и пак е по балансиран от който и да е на Фиат, Ланчия или Алфа
        И какво от това Страшна сила значи :D
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

Абе "Turbo" пич,ти или си някой на 12 години или на повече ,ама и бъкел не разбираш от коли.Сега първо за Италфест 2006 както Ици ти писа колата я кара той по причини които няма нужда да знаеш.Сега трябва ли и аз да ти обяснявам че на мокро 90% от държането на пътя е от гумите и това че Матей живее на 20км от пистата и може да кара със затворени очи по нея?Или и това няма значение Както ти зададе и Ици въпроса - да са се пускали на драг за да се види коя върви повече По въпроса за Италфест 2007 също не виждам какво има да ти обяснявам.Ако ТИ неможеш да разбереш разликата във вървене при коли с еднакви мотори и почти идентична мощност обаче едната е само с предно,а другата 4х4 ,значи си сбъркал раздела И още нещо,тогава не бях пипал нищо по колата освен смяната на интеркулера ,а освен това я карах на газ и се сещаш (ако можеш) че смесителя ми свива от 63 на 33мм тръбопровода преди дросела,но и това сигурно няма значение ,защото СЪМ Я БУТАЛ За ДТМ също няма какво да споря с тебе ,понеже от 1992 година не съм изтървал състезание по ТВ -то когато ги даваха и имам няколко Ауто Билд-а с доста инфо специално за тях.Относно балансировката на моторите,както ти зададе и Ици въпроса - и какво от това?Обаче не съм съгласен че тоя керлив редови шестак е по-балансиран от 2.5 V6 на Алфа примерно,като я подхвана темата.Ти явно не можеш и да смяташ - 6 цилиндъра= два основни лагера повече,два мотовилкови лагера повече,две бутала повече,по два лагера на двата разпределителни вала в повече,8 клапана повече.Знаеш ли какво значи това?Аз ще ти кажа,увеличено триене ,което води до механични загуби,от там по-голям разход и т.н. и т.н.Айде както каза стига си писал повече глупости и да предизвикваш негативно отношение?
          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Нямаш проблем човече, както казах спирам да пиша Нямам толкова свободно време за да ти отделям за отговори на въпросите

Коментар

А бе вие сте кат малките деца,сърдите ли се кво дайте едно такова БМВ 320 срещу мойта,да го пробвам само ша вметна че един ден случайно в Дружба се дръпнах с 325,резултат равен
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

Явно не си си давал много зор с 325-цата

Коментар

Mury написа:
                  А бе вие сте кат малките деца,сърдите ли се кво дайте едно такова БМВ 320 срещу мойта,да го пробвам само ша вметна че един ден случайно в Дружба се дръпнах с 325,резултат равен
                  ООооо Тонка,Аз на такива 6-таци 320-ки на Ботевградското им скъсвам дупенцата... А Наско - НСО, да каже ко ги праим на Бояна.... Даже се товарим с хора вътре да има неква интрига.....
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

То аз бех тогава бре Наско тогава не одеше на боянско
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Mury написа:
                      що ли не ми се верва ! ама ей така като кажете ДЪРПАХМЕ се
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

фарове

аре хора откаде да си закупя стъкла за форовете пуффф моите са много захабени
                        FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System
                        There's replacement for displacement

Коментар

Аве кви са тия Купета ,Алфи ,BMW-та!?Дайте да ви навързвам с Типо-то веее Сега да не се засегне някой от казаното от мен и да не помислят някои хора че им се присмивам,просто докато две коли не се сложат на старта и не се види коя върви повече няма смисъл да се говори...поне според мен е така...това че някои се е заигравал с други коли по светофарите и го е бил,не означава ,че онзи в другата кола е мислил за гонка...Само казвам че по-добре е да е официално на писта а не по улиците-все пак е опасно!Решението на проблема е да се пуснат въпросните коли, да се снима и после да се качи видеото,да видим какво е станало :D Още един път не искам да засягам никой със своето мнение,но мястото на тези "гонки" не е по светофарите... Факта че има вървежни коли от почти всяка марка е неуспорим ,но не мислите че е малко пренебрежително да се казва че някоя кола е супер куца или не става дори да идеш до магазина за хляб с нея?!Това че някоя друга кола върви повече от въпросната не означава че колата е куца и не върви дори да магазина,зависи от много фактори това дали една кола ще е вървжна,защото има коли които са на по 5-6-7 годинки ,но са зле поддържани и юркани и не вървят повече от кола на 10 и дори повече години но запазена и поддържана!Фактора "годинки" понякога не е от особена важност,важното колата да е в изправност и да се грижиш за нея...Опаа май малко се поолях и смесих малко темичката с тази за Асконата но и за тук става... Хайде със здраве...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

tomazo написа:
                            Mury написа:
                            Ела и пробвай Благунчо знае как ми върви колата,има само чип и филтър
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

batka ne 4e ne6to ama tipoto ti e sas 11 g po staro pak i kupetata si varviat be bate totva si e sportna kola Кирилицата е задължителнаМодераторски екип на fiat-bg.org
                              FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System
                              There's replacement for displacement

Коментар

Mury написа:
                                tomazo написа:
                                Mury написа:
                                Ела и пробвай Благунчо знае как ми върви колата,има само чип и филтър
                                еми тогава тогава е по-добре да потърсиш 325 с чип и филтър
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X