Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Бате и ти малко се поизхвърли,на 320ис ще гледаш задния номер,то е 2.0 16В 4 цилиндрово,към 200 коня и си върви доста,може би говориш за 318ис 140коня,което е по спряло и от 320-ката :D
Аз в България не съм виждал 320ис,трябва да уточним, че става въпрос за Е30, а не за Е36 и е 190коня
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
ерц - грешка Все пак това е Renault Mégane Maxi с F7R моторчето, което се помпа до 280 кс /8000, и има 253 нм / 5900, това моторче го има и на Клио Уйлямс от 95-та, с което пък вообще не може да се мерите Все равностойни на литри.Относно ХГТ-то - спортен хечбек с кофти баланс
ерц - грешка Все пак това е Renault Mégane Maxi с F7R моторчето, което се помпа до 280 кс /8000, и има 253 нм / 5900, това моторче го има и на Клио Уйлямс от 95-та, с което пък вообще не може да се мерите Все равностойни на литри.Относно ХГТ-то - спортен хечбек с кофти баланс
Кви са тия простотии дет са написали руснаците??С мойто купе към Варна лепнах 245км.ч. Гоних се и с BMW320 късата база уж 150коня а 3 дължини го изядох за има няма 600 м
are bre blagun4o koga shte se pusnem s teb ot koga 4akam ? a za bmw te sa qko spreli mnogo qsno 4e si otpred sory za kirelicata ama nesum v nas
В петък вечерта те видях на Бояна, ама бях с друга кола, иначе когато кажеш Въпреки, че чувам доста добри отзиви за Типото ти... Иначе резултата е ясен,Типото е по-леко и бие с кола....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
are bre blagun4o koga shte se pusnem s teb ot koga 4akam ? a za bmw te sa qko spreli mnogo qsno 4e si otpred sory za kirelicata ama nesum v nas
В петък вечерта те видях на Бояна, ама бях с друга кола, иначе когато кажеш Въпреки, че чувам доста добри отзиви за Типото ти... Иначе резултата е ясен,Типото е по-леко и бие с кола....
mi neznam dali 1 kola kvo vreme si daval na bojura az sum kum 15.6 a moje i po dobre 4e sum reshil da izfurla si4ko ot kolata :D
mi neznam dali 1 kola kvo vreme si daval na bojura az sum kum 15.6 a moje i po dobre 4e sum reshil da izfurla si4ko ot kolata :D
Браво,не съм засичал купето на Абажура!Защо не пуснеш тема за подобренията на колата си
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Браво,не съм засичал купето на Абажура!Защо не пуснеш тема за подобренията на колата си
Коментар