Tie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 2.0 16V vs BMW E36 320i Coupe
Collapse
X
-
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
blagun написа:Tie написа:Blagun в петък мисля че си беше точно с Coupe-то
Коментар
-
Tie написа:blagun написа:Tie написа:Blagun в петък мисля че си беше точно с Coupe-тоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
zarcov написа:Айде айде само се оправдаваш! Хората са искали да се дръпнат а ти си им отказал не съм го очаквал от теб.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
zarcov написа:Да помниш такава нещо все едно да знаеш македонската история! А такова нещо не съществува. Оня път като те чаках до 11 часа ми беше първото идване на бояна, а за дръпка ще е скоро само да оправя скоростите. В петък имам записан час.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
А то те тва Браво върви с 1 кола повече от Браво 1,6 16В :D и е ма метан де.... Blagun като се видим горе ще ти се обадя - ще се сетиш А ти и момичето с "Тигъра" си тръгнахте и така казахте докато с Ники и VFTI стояхме и гледахне "умно" как колегата със сивата 156-ца си връзваше музиката :D А ти на "умрело куче нож си тръгнал да вадиш" - визирам 20В-то!
Коментар
-
Tie написа:А то те тва Браво върви с 1 кола повече от Браво 1,6 16В :D и е ма метан де.... Blagun като се видим горе ще ти се обадя - ще се сетиш А ти и момичето с "Тигъра" си тръгнахте и така казахте докато с Ники и VFTI стояхме и гледахне "умно" как колегата със сивата 156-ца си връзваше музиката :D А ти на "умрело куче нож си тръгнал да вадиш" - визирам 20В-то!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Момчета изчетох цялата тема, понеже не е бях чел и мога само да кажа, че сте супер яко настроени против БМВ !!! АЗ СЪМ ФЕН САМО НА ДВЕ МАРКИ: БМВ и ФИАТ, от както се помня винаги едната кола е била БМВ, другата ФИАТ, поради простата причина, че зимно време с БМВ-то не мога да мина от там, от където с Фиата, понеже е с предно ! Уважам много спортните модели и на двата автомобила ! Според мен двете марки нямат база за сравнение, те са два различни класа !Сравнявате Фиат Купе с БМВ Е36, да изключим двг-тата. Напълно нормално е Фиата да е по-бърз както на старт, така и на макс. скорост - има по-добра аеродинамика, чисто спортен автомобил, а БМВ-то е семеен автомобил (ако мога така да го нарека,в случея за Е36) ! Всеки се изказва колко куцо било БМВ-то и тем подоби ! Наистина Купето създава впечатление че дърпа МНОГО повече от БМВ-то, защото е с предно предаване !!! Не случайно девиза на БМВ е "Удоволствие от шофирането" ! Фен съм и на Уно Турбо, малък изтребител , но пак не е в класа на 320 ! Относно ралитата, че М3 не било нищо, пълна заблуда, М3 е велик автомобил в ралитата, но никога не е можел да се мери с Ланчия Делата Интеграле !!! Тя е 4х4 ! А относно DTM, М3 в повечето случай са на 1-во място (там са 320-ки, само че по около 500 коня :D ) Не сравнявайте двете марки, за мен нямат база за сравнение, два различни класа са !П.С. Аз лично Фиат го сравнявам с Волксваген, Опел, Рено, Пежо, Ситроен, Форд и др. от този тип, и за мен е най-добър в съотношение цена-качество-красота-поддръжка-вървежност П.С2. И смея да твърдя че БМВ е един от много високооборотните двигатели
Коментар
-
Turbo написа:Момчета изчетох цялата тема, понеже не е бях чел и мога само да кажа, че сте супер яко настроени против БМВ !!! АЗ СЪМ ФЕН САМО НА ДВЕ МАРКИ: БМВ и ФИАТ, от както се помня винаги едната кола е била БМВ, другата ФИАТ, поради простата причина, че зимно време с БМВ-то не мога да мина от там, от където с Фиата, понеже е с предно ! Уважам много спортните модели и на двата автомобила ! Според мен двете марки нямат база за сравнение, те са два различни класа !Сравнявате Фиат Купе с БМВ Е36, да изключим двг-тата. Напълно нормално е Фиата да е по-бърз както на старт, така и на макс. скорост - има по-добра аеродинамика, чисто спортен автомобил, а БМВ-то е семеен автомобил (ако мога така да го нарека,в случея за Е36) ! Всеки се изказва колко куцо било БМВ-то и тем подоби ! Наистина Купето създава впечатление че дърпа МНОГО повече от БМВ-то, защото е с предно предаване !!! Не случайно девиза на БМВ е "Удоволствие от шофирането" ! Фен съм и на Уно Турбо, малък изтребител , но пак не е в класа на 320 ! Относно ралитата, че М3 не било нищо, пълна заблуда, М3 е велик автомобил в ралитата, но никога не е можел да се мери с Ланчия Делата Интеграле !!! Тя е 4х4 ! А относно DTM, М3 в повечето случай са на 1-во място (там са 320-ки, само че по около 500 коня :D ) Не сравнявайте двете марки, за мен нямат база за сравнение, два различни класа са !П.С. Аз лично Фиат го сравнявам с Волксваген, Опел, Рено, Пежо, Ситроен, Форд и др. от този тип, и за мен е най-добър в съотношение цена-качество-красота-поддръжка-вървежност П.С2. И смея да твърдя че БМВ е един от много високооборотните двигателиPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар