Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo vs. Seat Toledo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

!

Незнам за друго, ама аз имам един приятел с Сеат кордоба 1.8 90коня (обсъжданият мотор) 94-95г.Редовно излизаме на по кафенце и на връщане из варна се забавляваме. Странното е че бравото ми го къса!!Но той като застане до голф със същия мотор голфа пада. Получава се някакъв странен момент, по тежка кола, с/у по лека нормално е да бие голфа ама....
    EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
    Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
    ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
    Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Голфа е по-тежък от кордобата
      VTS 16V

Коментар

!

Не знаех, мислех че по голямата кола е по-тежка но..... :D
        EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
        Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
        ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
        Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

и аз снощи го пробвах това толедо, мои приятел го има и го хвали доста, наистина е пъргаво 1.8 и дръпна венто същия двг,що аз не знам. та първата дръпка нещо не улучих 2-ра :D ,и решихме пак(беше ми първата дръпка ) очаквах да го дръпна с доста, ама уви не стана минах пред него и го водих с около 1 метър става въпрос за около 400 метра не знам, но след 2-ра почвам да му дърпам повече, отколкото на 1-ва, та общо взето такива са ми наблюденията. признах му, че сеатчето му върви
          F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Batka da znaish 4e seata neshto mu ima shtom go minavash taka shtoto az imam takav seat i sam se darpal s takiva fiati i do sega nqmam zaguba pak da ne govorim da me skasa nqkoi taka brutalnoСпазвай,правилата пиши на КИРИЛИЦА.Модераторски екип: fiat-bg.org

Коментар

Working...
            X