Преди 3-4 години имах една сладурска ладичка и много си я обичах,все пак ми беше първата кола,правих си гонки с нея (с руски возила естествено) и в един прекрасен ден баща ми си купи Сеат Толедо 1.8 90кс. Естествено ми я даваше да ходя по срещи и т.н. Когато я карах мислех че карам Ферари (сравнявам естествено с моята ладичка),но доиде и моят ред и си купих едно прекрасно Браво 1.6 16V. Та онзи ден с баща ми бяхме на автомивка с двете коли и на един булевард (почти винаги пуст)решихме да се дръпнем. Искам да отбележа че карам на газ ,баща ми също!!!И така светва зелено и се започва (първа -вземам му поне една кола;2-ра-поне две и повече коли;3-та-брутален разгром). Дотук много добре изкефих се, макар че дори не подозирах че може да ме дръпне, но тук идва развръзката.Прибираме се в нас и обсъдихме дръпката и по едно време баща ми ми вика: ама ти на газ ли беше, щото аз я пуснах на бензин Направо се втрещих от учудване защото аз дори съм малко скопен на газ. Та въпроса ми е дали фиата е толкова бърз или сеата има някакъв проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo vs. Seat Toledo
Collapse
X
-
Твоето си е 103 коня не знам за килата, но ако е по-леко или равни ето ти отговора.А иначе газта си е 100 октана не знам що доста хора казват моята е на газ не върви и моята е, ама разлика не виждам във вървежа.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
Все пак онова е мотор голф, 90 коня. Твоя мотор е 16 клапана и се развърта много по-бързо от неговия. Твоя мотор е до 8000 оборота за разлика от неговия на 7000 с ограничение на 5700, твоя мотор е доказано чудесен за разлика от неговия така че не се учудвай от резултата Нищо му няма на баща ти на колата те голфаджийските мотори толкова си могатПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Все пак онова е мотор голф, 90 коня. Твоя мотор е 16 клапана и се развърта много по-бързо от неговия. Твоя мотор е до 8000 оборота за разлика от неговия на 7000 с ограничение на 5700, твоя мотор е доказано чудесен за разлика от неговия така че не се учудвай от резултата Нищо му няма на баща ти на колата те голфаджийските мотори толкова си могат
Коментар
-
Колеги, преди да си взема Бравото имах Сеат Кордоба 1.8 90 коня 94г., мога да ви кажа, че си е доста пъргава колицата.Мисля, че е 1050 кг и като се има предвид, че беше на 285 000 км спокойно бих с малко един приятел с Браво 1.6 16в 103 коня /моето Браво е ТД не го сравнявам/.И той си мислеше, че ще ме изяде, ама какво стана... Пускал съм се и с БМВ 3-ка 1.8, не знам колко коня е но си вървяхме заедно. По Кордобата нищо не е бутано, знам ли може Бравото нещо да не е наред...Bravo 1.9 TD100 GT, 1997
Коментар
-
Отпуската карах Сеат Леон, 1,6, някакъв спортен вариант. Новичък, на 1500 км. По книжка му дават 11,6 секунди. Не съм особено впечатлен. А го сравнявам с 1,4 80 коня.Направи ми впечатление, че скоростите са много дълги. На спортните не трябва ли да са къси?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Не ми говорете за Сеати. През отпуската бях принуден да карам именно Кордоба 1.8 90кс. Пъргава е, но Ритмото ще я издуха отвсякъде. Това първо. А за другите проблеми не ми се и говори - никакъв обзор, неустойчива в завоите, абе навъртях и около 800км, но няма никакво удоволствие.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Все пак най-важното е в какво състояние е колата - моята беше много запазена и изглеждаше добре. Вярно е, малко е неустойчива в завоите, макар, че беше с добри гуми. Иначе е пъргава, по-удобна е за дълъг път от Бравото, а поддръжката е много по-евтина. Както и да е темата не е такава, а Сеата вече е минало. Иваче съм си доволен от Браво ми, и то е доста пъргаво като за дизел.Bravo 1.9 TD100 GT, 1997
Коментар
-
Не се чуди братле , Бравото е много по-добро от Толедото. Пословично е даже , че Италианските двигатели са доста по - форсирани от вц. други стандартни , така че такива упр. не би трябвало да те учудват :D.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
ivan_enchev написа:Не се чуди братле , Бравото е много по-добро от Толедото. Пословично е даже , че Италианските двигатели са доста по - форсирани от вц. други стандартни , така че такива упр. не би трябвало да те учудват :DFiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар