с катализатор, без чип, абе чист сток, искам да видя с колко ще падна тъй като не се намери JTD с чип
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сток HGT има ли?
Collapse
X
-
Re: Сток HGT има ли?
ivo098 написа:с катализатор, без чип, абе чист сток, искам да видя с колко ще падна тъй като не се намери JTD с чипex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Колега, аз така и не разбрах преди...Ти с 1.8 двигател ли си - сток?Ако е така защо когато ти предлагах за шоуто не иска да се пробваме да видим разликата между 1.8 сток и JTD сток?Не съм привърженик на такива мероприятия, ама някъде на права по-безопасно, исках да видя колко върви 1.8 двигателя, защото ми се струва, че не е повече от JTD-то.Знам, че 1.6 го отнасям - един път се пробвахме.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Колега, аз така и не разбрах преди...Ти с 1.8 двигател ли си - сток?Ако е така защо когато ти предлагах за шоуто не иска да се пробваме да видим разликата между 1.8 сток и JTD сток?Не съм привърженик на такива мероприятия, ама някъде на права по-безопасно, исках да видя колко върви 1.8 двигателя, защото ми се струва, че не е повече от JTD-то.Знам, че 1.6 го отнасям - един път се пробвахме.ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
пробай срещу некой 115 коньов JTDпримерно Алфа 147признавам че Браво 1.8 и въобщетоя мотор 1.8 е мноо якама не знам ... се ми се струва че от 115 коньов ше паднеша по междудругото се возих в едно Пунто HGT 1.8 и се ми се струва че ше бие Bravo HGTама това си е мое мнение ... ако некой е тествал да казваNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
maiden написа:Мойто Типо 1.8 16V върви наравно с 1.9JTD - тествано. Разликата е много малка в полза на бензина и то при висока скорост (след 140 JTDто леко умаляваше). Естествено на доускорение ме разцепва (когато не съм на подходяща предавка (2ра или 3та), а на 4та)...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:maiden написа:Мойто Типо 1.8 16V върви наравно с 1.9JTD - тествано. Разликата е много малка в полза на бензина и то при висока скорост (след 140 JTDто леко умаляваше). Естествено на доускорение ме разцепва (когато не съм на подходяща предавка (2ра или 3та), а на 4та)...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар