еми 3 пъти го мерих с хронометър...9,9 10,2 10.0 .то е ясно че може да не е супер точно. А тия каталоз не са много достоверни. И за максималната пише, че е 184 пък лично с трима човека и багаж вдигнах 200 без да има наклон. Абе зьависи си от състоянието на колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
0-100km/h за 14 секунди
Collapse
X
-
Доста е пъргаво между другото аз мерех с хронометъра а един приятел монтьорче му гласувах доверие,бил е механик по ралитата едно време а сега работи в един сервиз,та той го направи с моето Браво 9 сек. ги закова но все пак има доста опит.А по принцип и на мен ми е мерак да се дръпна с някое подобно Браво но чак на Божурище не ми се иска там са все разбирачи майстори и доста лудница.FIAT Coupe
Коментар
-
Закъснял съм с темата ама ми е интересна,та да си кажа и аз. Имам познат със Турбосервиз във Варна. Имат си точен уред за засичане на ускорение. Правиха един Стелт ама няма зн.Собственика на Стелт-а има и Крома 2.0-сложиха и газов инжекцион,охладител и още нещо-не съм съвсем на ясно. И познайте-0-100км/ч за 6.0 сек. Ама момчето си вади хляба с надбягвания със Стелт-а, а Кромата ей така за кеф. П.П. Интересно ми е да си замеря "Марийка". Мерил съм Опел капка 1.4 и резултата ми беше 14 сек, така чееееееее с Мария????Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
TabE-Marea написа:...Правиха един Стелт ама няма зн....Ама момчето си вади хляба с надбягвания със Стелт-а, а Кромата ей така за кеф.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Дали за тази Croma говорим или за някоя по-новаhttp://www.globalcar.com/datasheet/F...ma2.0Turbo.htm
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Я поясни за аматьори като мен какво животно е тоя/тая СтелтAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар