а ще кажете ли с какво си замервате колите на 0-100 км/ч? защото с хронометъра на телефона ми се струва че винаги ще има разлика от поне 0.2сек. много ми е интересно какво време ще дам с моя фиат, понеже му махнах катализатора, оправих си съединителя и скоростите и ми се струва че доста тръгна иначе за разхода съм много доволен, градско около 9, а лятото София-Бургас със скорост 120-180км/ч даде около 6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
0-100km/h за 14 секунди
Collapse
X
-
ХЕХЕХЕХЕ ама тая дето я немаше ...... да му мисли.Тя ще развявя шалчето,пък и друго,ама то е за победителя.Дано.Само да не ми откъснат ГЛАВАТА.Че после .......... .Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Гост
Mi ne znam kakvi sa vi unotata no moito e 1.1l i pravi 100km/ch za okolo 11sec s dvama dushi v kolata s 95 vsichko po kolata si e fabrishno osven vazdushni i benzinovi jigliori no ako gi smenite shte si kachite chustvitelno razhoda
Коментар
-
Tempra написа:Аз с мойта Темпра от към ускорение съм трагедия, но за разхода бия всички ви-градското ми е 8.5, извънградското до 120 км/ч е 6.8....направи ми впечатление че малко гори и реших да я измеря с количество и километри.......толкова даде, а над 120 км/ч качва на 10, но мисля че си е нормално.Alles in Ordnung
Коментар
-
KPEMATOP
Митко, гледал ли си центровката на валоваете? Да нямаш там проблем? Що не презацепиш ремъка с по 1-2 зъба нанякъде, да видиш дали ще има разлика? На Уно-то с 2 зъба към ниските като го презацепя много добре върви.Mitko gledal li si centrowkata na valovete, da nqmash tam problem?shto ne prezacepish remyka s po 1-2 zuba nanqkade si, da widish dali shte ima razlikana Unoto s 2 zyba kum niskite, kato go prezacepq mnoo dobre wyrwi
Коментар
-
TUNE
za konete
mi dobre na tvoita marea ma ne mislq che e 105 a 103 hp i s moito bravo 1.6 16v 103 hp gi pravq 0/100 za 10.3Моля, пробвай кирилицата! Благодаря.
Коментар
-
divaka написа:1.6 16V е моята. Точно 10 сек."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар