11 - 12 секунди на бензин със спортния филтър и свалена плочка за газ, а на газ не знам дали ще се включа и в 14 секунди :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
0-100km/h за 14 секунди
Collapse
X
-
Мите, сложи си газ, знаеш, моята как върви.И то само на газ. А за "швеицарката" не си прав. VECTRA 2.0 няма шанс (зависи от задкормилното устроиство), пробвах. :DОбичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
аз дадох 11-12 секунди 0/100 при последното мерене, така че Митко е много назад, а и той се убеди за какво става въпрос.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Санчо
Re: Само Темпра
[quote="dodo2"]има ли мераклии да ги мериме аз съм с Темпра 1,4 - но с коли до 1,6]Имам темпра 1.4.За 10.4 сек. развива 100 км/час]
Коментар
-
Гост
Аз с мойта Темпра от към ускорение съм трагедия, но за разхода бия всички ви-градското ми е 8.5, извънградското до 120 км/ч е 6.8....направи ми впечатление че малко гори и реших да я измеря с количество и километри.......толкова даде, а над 120 км/ч качва на 10, но мисля че си е нормално.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар