vsd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.9 JTD с чип
Collapse
X
-
Аз бях с такъв софт- бълващ дим, чак колата не можеше да се види. Но 3-та я слагах на място докато зацепи.... Жалко, че не се обаждат колегите от Русе, които са ме виждали как димя. Сега вече го няма това кадене и съм достаааа доволенИмам въпрос към naskobg : С колко цола гуми си, и за колко правиш 0-100?
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Имам смелостта да си мисля,че моето Стило върви колкото ремапнатото ми Браво.На първа не е силно,но на втора и трета нещата загрубяват.Или се заблуждавам заради системата против превъртване на гумите.Бравото ,на първа и втора,палеше гумите. При първа възможност ще направя тест.Лошото е ,че Бравото го купи един ямболски фен.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Аз мисля пък че, с една Брава 1,8 16V 113hp мога да засрамя JTD. Mного съжелявам че даното на компа ми изгоря и загубих всичките си клипчета с брава-та , поради формат на твърдия диск , с удоволствие щях да ви пост-на клип в който правя драг от светофар до около 120км/ч със Сузуки бандит 400сс (все пак това мотор) и как мотора остава с около 10м назад.Собственика на мотора има също така брава 1,9 JTD , но разбра че няма смисъл да я презорва за драг. Успех на колегите с дизел.P.S. Бензина е бил , е , и винаги ще бъде по продуктивното гориво за колите.
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Колега , сериозен съм , напълно .Бандитът е 400сс 1996-7 нещо такова , стар си е , но не върви колкото Фиат-а , имам АГУ , и разликата е малка , но обърна ли на бензин. Гонил съм се с Опел Астра от новите 1,7 СДТИ , шансове = 0. БМВ 325TDS oт старите модели Е36 мисля , пак = 0.Не го казвам за да си хваля Фиат-а , защото не съм единствения който кара Брава 1,8 , но колата си върви.
.Истината е че , италиански бензин номер 1
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар