Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

HGT на 400м?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BOIT написа:
    VirenEngel сега ти говориш глупости , защото спора от самото начало е за Астрата ,че давала високи или ниски няма значение 15ки . Чичо Скруч спомена някакви времена и вие го направихте на трътка после аз се обадих и аз също се оказах пълен глупак и неразбирач , защото се опитах да ви обясня ,че Астрите найстина дават подобни времена та дори и по-ниски , но нееееее Астрата не било кола щото видиш ли няма евронорми и не знам си какво. Бил съм на Божурище на всички състезания , а и не само и Астрите винаги са вървели адски мн спрямо другите 2.0 16 клапанови модели , а що се отнася за Браво НИКОГА не съм виждал да не говорим за някакви запомнящи се времена . Но да не започваме спора пак .MaXo от сега да ти кажа , защото виждам ,че си от скоро във форума ТУК НЕ СЕ ГОВОРИ ЛОШО за който и да е модел на Фиат в противен случай излизаш пълен глупак . Може аргументите ти да са 100% сигурни и проверени ... това няма значение щом е Фиат значи е феноменално еле пък ако говорим за ХГТ .
    така е бе ...ти интрига ли се опитваш да напрайш не мога да те разбера ... някво мурафетаджииче с счупено пунте се явяваш ?той максо с сток кола свали от мъчни 15.9 на 15.4 че и надолу ... преди време в "един ден" без нищо да и прави кво значение има това ... ? сега с това че хгт-то нямало запомнящи се времена какво ? трябваше да се гръмнем и да кажем ебати и боклука са ли ...глей ся ... за астра написахме че тоя автомобил е брАз ... и спора не беше за това но винаги ама винаги има халосници като тебе който да си удрят лайната в вентилатора всеки път като се опитат да пръднат ...бравото за незнам кой път - ама за незнам кой път ще напиша че няма и да започне да дава времена по причините които вече са изписани 1000 пъти ... но пак ше се намери някой ахмах да се пеняви в съвсем друга насока единствено и само с цел дразнене ... ти откога си в форума че даваш насоки на новодошлите - аз бях преди много време и да ти кажа тебе те нямаше ... сега е доста доста по демократично тук ... и ти си последния който ше е съдник на това ...максовото до месец го очаквам да провъзгласи колко смотана марка е фиат с тва пунто дето го е взел ... и той някакъв капацитет за преценка или мерило ли е? трябва да сме ходили да си изпотрошиме колите всяка събота и неделя на божура за да печелиме касетофончета и двд-та от томболата за да знаем че с наклон и бетон са реалните времена на по-тежка кола !? хехехехе ...и ще ти отговоря в насоката която специално на тебе ти е целта тука да дразниш - ако хгт е бавно за теб ... ти направо си спрял батюуту :D цялата тема е за едно заключване
    : Der Engel ist Viren :

Коментар

Вижте юнаци! Въпреки, че съм силно впечатлен от епистоларните напъни на някои от Вас, преди Ви бях споменал, че нямам никакво намерение да правим този раздел КЛОН,ФИАТ-ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ,BRANCH на tuning.bg!Мерете си приказките, но както сте го подкарали не темата, а е възможно да заключим РАЗДЕЛА...и без това не носите почти никаква информация, а ден след ден конструирате нова и нова ЛАЙНОМЕТКА.При следващият по-"ИЗРАЗИТЕЛЕН" пост, Ви обещавам, че ще пусна анкета в "служебни" и "житцето ще Ви бъде секвестирано" "уан дей афтър"!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Напълно съм съгласен с "toko", аз също съм имал подобни наблюдения докато карах "HGT" (повече от година и половина), НО АЗ НЕ СЪМ СИ КУПИЛ, ЗА ДА СЕ НАДБЯГВАМ С НЕГО НА 400М. Точно там е и изходната позиция на много от притежателите на "Bravo HGT", за които 400м. не са най-важното, не са фикс идея и не са целта на покупката Затова и съм ходил на Мочурище точно два пъти в живота си, БЕЗ КОЛА и двата пъти си тръгнах много бързо, защото ми се додрайфа от селяния и простотия, в сбирщината от дЪбилни същества Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 с мнооооого малки изключения Просто тези 400м. от доста време не ме влекат и ми е през оная работа за чуждите коли - а на вас какво ви пука за тях Какво ти дреме на "теб", че твойта "Astra GSi" е по-бърза от мойто "Bravo HGT" - ти заради мен ли си я купил Или искаш да кажеш, че тя е най-бързата кола в света и затова точно нея си избрал Много тъпо разсъждавате, да знаете Когато аз ходех по нелегални гонки, през 2000г., също имаше такива персонажи, но тогава още не се взимаха на сериозно и само си разтягаха локуми, по-рядко се надбягваха и нямаха толкова пари, време, акъл за тунинг... просто беше друго, а сега - Мочурище ви проми мозъка - 400метра, та 400метра :D Дреме ми на гъза за 400-те метра, при положение, че някой-си е левун и може да дава газ само направо Точно там се крие и отговора на въпроса, колко от вас, дето са силни на 400м. имат друга сеилна черта в колите си През 2000г. освен светофарните гонки се организираха и един друг вид надпревари, а именно "ОМВ - Рожен" > "Горублянско Ханче" > "ОМВ Рожен" - тогава си личеше кой може да кара и кой е въздух под налягане, личеше си и коя кола е по-добра комплексно, личеше си и кой познава автомобила, личеше си и кой влага пари в колата си, личеше си всичко Не си мислете, че "Bravo HGT" е лоша кола, само защото е по-слабо от "Astra GSi" на 400м. -помнете, че не на всички мирогледа им е ограничен, като вашия

Коментар

Ей мама му стара, най-после един смислен пост в тази тема! Kuku имаш много бири от мен на някоя среща! ПП.. може да вземеш Tickles за личен шофьор!

Коментар

Срам ме е да се появя на среща, без Гранде :D

Коментар

Kuku написа:
              Добре тогава, ще почакаме докато аз се появя с новото Браво... ще те взема лично от офиса!

Коментар

Nino написа:
                Kuku написа:
                Добре тогава, ще почакаме докато аз се появя с новото Браво... ще те взема лично от офиса!
                С най-голямо удоволствие ще се повозя на новата ти кола

Коментар

Nino написа:
                  Майтап да става... "ех, мечти, мечти".Скоро надали ще я купя! Нещо колкото по-остарявам, по-ме влечат джиповете! Поздравления за избора ти! "Грандето" е голям автомобил!
                  Споко бе, новата Брава ще джип

Коментар

Слагайте си коланите

Коментар

Не си струва парите новото Браво, според мен - може би, защото ги нямам Дано поне в България е по-евтино...

Коментар

Nino написа:
                        Ей мама му стара, най-после един смислен пост в тази тема! Kuku имаш много бири от мен на някоя среща! ПП.. може да вземеш Tickles за личен шофьор!
                        аз какво общо имам :P
                        Bravo, 1.8 16V

Коментар

Tickle написа:
                          аз какво общо имам :P
                          Ами точно това целях, да те провокирам,за да се появиш отново и при нас!

Коментар

абе модовете какво само спамите темата
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Nino написа:
                              Ами точно това целях, да те провокирам,за да се появиш отново и при нас!
                              Успя :D
                              Bravo, 1.8 16V

Коментар

tomazo написа:
                                абе модовете какво само спамите темата
                                Както казваше един мой приятел,: "Оффтопикът е смазочното масло на един форум"..! Прав си спираме!

Коментар

Working...
                                X