BOIT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HGT на 400м?
Collapse
X
-
: Der Engel ist Viren :
-
Вижте юнаци! Въпреки, че съм силно впечатлен от епистоларните напъни на някои от Вас, преди Ви бях споменал, че нямам никакво намерение да правим този раздел КЛОН,ФИАТ-ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ,BRANCH на tuning.bg!Мерете си приказките, но както сте го подкарали не темата, а е възможно да заключим РАЗДЕЛА...и без това не носите почти никаква информация, а ден след ден конструирате нова и нова ЛАЙНОМЕТКА.При следващият по-"ИЗРАЗИТЕЛЕН" пост, Ви обещавам, че ще пусна анкета в "служебни" и "житцето ще Ви бъде секвестирано" "уан дей афтър"!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Напълно съм съгласен с "toko", аз също съм имал подобни наблюдения докато карах "HGT" (повече от година и половина), НО АЗ НЕ СЪМ СИ КУПИЛ, ЗА ДА СЕ НАДБЯГВАМ С НЕГО НА 400М. Точно там е и изходната позиция на много от притежателите на "Bravo HGT", за които 400м. не са най-важното, не са фикс идея и не са целта на покупката Затова и съм ходил на Мочурище точно два пъти в живота си, БЕЗ КОЛА и двата пъти си тръгнах много бързо, защото ми се додрайфа от селяния и простотия, в сбирщината от дЪбилни същества Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 с мнооооого малки изключения Просто тези 400м. от доста време не ме влекат и ми е през оная работа за чуждите коли - а на вас какво ви пука за тях Какво ти дреме на "теб", че твойта "Astra GSi" е по-бърза от мойто "Bravo HGT" - ти заради мен ли си я купил Или искаш да кажеш, че тя е най-бързата кола в света и затова точно нея си избрал Много тъпо разсъждавате, да знаете Когато аз ходех по нелегални гонки, през 2000г., също имаше такива персонажи, но тогава още не се взимаха на сериозно и само си разтягаха локуми, по-рядко се надбягваха и нямаха толкова пари, време, акъл за тунинг... просто беше друго, а сега - Мочурище ви проми мозъка - 400метра, та 400метра :D Дреме ми на гъза за 400-те метра, при положение, че някой-си е левун и може да дава газ само направо Точно там се крие и отговора на въпроса, колко от вас, дето са силни на 400м. имат друга сеилна черта в колите си През 2000г. освен светофарните гонки се организираха и един друг вид надпревари, а именно "ОМВ - Рожен" > "Горублянско Ханче" > "ОМВ Рожен" - тогава си личеше кой може да кара и кой е въздух под налягане, личеше си и коя кола е по-добра комплексно, личеше си и кой познава автомобила, личеше си и кой влага пари в колата си, личеше си всичко Не си мислете, че "Bravo HGT" е лоша кола, само защото е по-слабо от "Astra GSi" на 400м. -помнете, че не на всички мирогледа им е ограничен, като вашия
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар