Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

HGT на 400м?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат стило висок клас кола ли е ? аз все си мислих че е наследник на браво ...фиат никога не са имали като гледам целите да влязат в тая пазарна ниша ... точно както фауве - преди няколко години като се опитаха да правят коли висок клас луксозни и т.н. - претърпяха неуспехи ... хората си знаят и са свикнали да виждат определени автомобили под определно лого ... затова бентли се продава повече от шаран примерно - въпреки че са в една категория и от една корпорация и двете си шерват двигатели и т.н.фиат са оставили другите под фирмената им шапка, а именно - ланча и алфа ромео да правят коли в този висок клас ...и да ти кажа - една алфа 159 направо стои като извънземна пред тая вектра ...не съм чул още някой разумен човек да каже - италианците не са добри в дизайна най-малкото ... само фантиците де - преди време сравняваха астра с браво в един форум естествено астрата е по красива - коьрав да си на опипване да ги сравняваш пак няма да го докараш до тоя извод тук си имаме работа точно с такива ...
    : Der Engel ist Viren :

Коментар

Replay написа:
      VirenEngel написа:
      в англия това ОПЕЛ е равносилно на ШИТ (превода е ясен) ...
      Те в Англия Опели карат,ама са му сменили името че ги е срам от марката
      Точно така е брат?Добре откъде сте сигурни,че и седичи и 2.0 20В ше ме смачкат?Нито я знаеш колата,нито нищо,аз не бих говорил неподготвен,нищо че е тежичка,има помощ от другаде!
      C20XE RULZ

Коментар

Чичо Скруч написа:
        Replay написа:
        VirenEngel написа:
        Точно така е брат?Добре откъде сте сигурни,че и седичи и 2.0 20В ше ме смачкат?Нито я знаеш колата,нито нищо,аз не бих говорил неподготвен,нищо че е тежичка,има помощ от другаде!
        "имайки помощ от другаде" - тва вече го разискахме - с "помощи" колите стават различни ... и се обезсмисля темата и спора ...разбрахме че колата ти е по бърза от който и да е фиат !! от който и да е ... без изключения ! ... така написа другия интелект ...сега е време вече да се пускаш с хонди .. голфове ... опели други и т.н. ... колеги по марки колкото искаш ...

Коментар

Чичо Скруч написа:
          Replay написа:
          VirenEngel написа:
          Щом има помощ от другаде се пусни с типото на фил,и то като тебе има помощ от другаде
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Или с онова черното Пунто
            N.Y. State of Mind

Коментар

Аз съм готов да са пусна с фиат 126,ще съм на средата когато финишираш,ама важна е тръпката,
              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
              I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
                Аз съм готов да са пусна с фиат 126,ще съм на средата когато финишираш,ама важна е тръпката,
                Играта се играе за победа
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

И в крайна сметка какви са времената на хгт за 400 метра? примерно 147 коня.Мойто е такова, ама скоро го взех и през зимата няма къде да го замеря.Малко ми се струва мудно до към 4000об/м, но съдя по другата ми кола рено 11 турбо, а тя е 1 сек надолу(15.58 най-добро)Ако някой е замервал нека сподели!!!!!!!

Коментар

Abarth. написа:
                    Чичо Скруч написа:
                    Replay написа:
                    VirenEngel написа:
                    Щом има помощ от другаде се пусни с типото на фил,и то като тебе има помощ от другаде
                    Или пък с Алфата на Бобо, тя е 2.0 16V с "малко помощ от другаде".турбо-мурбо, това-онова
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

joki12 написа:
                      И в крайна сметка какви са времената на хгт за 400 метра? примерно 147 коня.Мойто е такова, ама скоро го взех и през зимата няма къде да го замеря.Малко ми се струва мудно до към 4000об/м, но съдя по другата ми кола рено 11 турбо, а тя е 1 сек надолу(15.58 най-добро)Ако някой е замервал нека сподели!!!!!!!
                      слаби са и времената ... продавай я ... реното е по-добре ... помни ми думата ще съжаляваш ... и поддръжката и е много нескопосана ангренажен ремък за да се смени се вади двигателя от коша ... колко пари ще ти вземат бедна ти е фантазията ... водната помпа и тя стои на място където е невъзможно без отместване на двигателя да се смени ... с пласмасова турбинка е - ... я рече да прегрее колата и се разтапя ...всичко по нея скърца и тропа ... обикновенно с по голяма скорост - аха да излетиш от завой ... окачването е пълна нула - 1.6 имат по-добро ...харчи много - над 16 градско при леко каране ... агресивно незнам - свършва и бензина преди следващия светофар и реално за да разбера трябва да замеря разстоянието между светофарите ... климата и дърпа кам 20 коня като е пусната ... направо умира колата ... и качва разхода още повече ...мудна е до 4000 оборота защото са и много килограмите пък не е ясно къде са ... и има много малки смукателните портове и клапанчетата са едни дребни и те и едвам взимат въздух ... после като се включи вариатора отваря малко нещата но не достатъчно ... на 7200 и е прекъсвача ама пука глави в тия обороти направо салата прави ... редовно бъркат частите за нея по магазините ... амортесьори няма като хората на пазара - тия кофап са много меки и като лашне нагоре надолу и опира в калниците гумата - пригаждат се от фиат панда при смяна ... скоростите са много зле .. и тунерети ще ти кажат ... чупят се и имат серьозни проблеми ... смениш ли пък един път синхронизатор на всеки 5-6 месеца ще го сменяш ... караш и се молиш през цялото време ... всичко и е навряно на тая кола ... редовно има протекъл антифриз от някъде - къде го има тва ? коя друга марка има такива проблеми - НИКОЯ !!! ... малко място вътре ... недостатъчно в никой случай и много грозна предвид това коя година е произведена ... не ги гледай тия глупости че е кола на 96г. - след 3 години тестове - те италянците са абонирани за тая награда така или иначе ... наградена е защото както каза един друг тунер е МНОГО евтина и материала и е кофти. на опелите са по-добре ламарините - те затова и фиатите повече ръждавеят ... ако там даваш по 500 всяка година на фиата ше даваш по 1000лв. за да е ок на външен вид ... питай тука всичките - те си мълчат ама е така ... да ! така е ... после - като събереш всички разходи за година по бензин ще решиш да си сложиш газова - е да ама има един цилиндър отгоре - той май само маха за красота там да ти кажа ... и требе газов инжекцион ... с нормална не става ... и то газов инжекцион направен за 5 цилъндъра - 2500лв и решаваш да я продадеш щото вече ти е писнало да се занимаваш с фиати ... никоя друга кола не и трябват такива неща ... никоя ... всичките като по чудо някак си не ги ремонтират и нямат такива проблеми и си слагат едно ловато за никви пари и си карат хората и газта им поддържа двигателите в перфектна кондикция и вместо 200 хиляди изкарават по 400хиляди км. от ремонт до ремонт ... и те минават като спрял защото все пак всичките бензинови двигатели са мислени за газ нали и конете се вдигат с газта ... тия 147 коня къде саааа ... не мога да ти кажа а съм ги търсил много време ... и в резервоара и в жабката гледах ... няма и няма ... аз давам газ тя се дърпа ... 160макс скорост - забрави какво пише на километража ... имам силното усещане че просто в фиат са направили вече една партида бели километражи до 240 и за да не губят пари за нова до 160 са ги напраскали тия а пък майната му ... типично по италянски ... тия японците когато са правили коли италянците още на дучето са мили краката пред щаба му в Рим ... мислена е за голяма бегачка а една кола не може да мине ... няма кола която да минава ... и бавна ... бавна ... съединитела и той през година се сменя - предполагам някой в Валео се е набутал с такова браво и казал после - мамка им мръсна за тия ше правиме кашкавалени съединители от тук насетне ...долу горе така са нещата ... не ходи да я замерваш ... всички състезатели с РАСОВИ бегачки като примерно ... ммм ... ОПЕЛ ще те сочат с пръст и ще ти се смеят ... а каките ще те заобикалят щото ти е грозна колата ... въобще плачевно е - чудя се как да се оттърва и аз от мойта ама много пари налях вече в нея - много повече от това което бих налял в която и да е друга кола на 150 000 км ... и просто смятам да я ХЕРБАРИЗИРАМ и това е ... да гледам след години и да си казвам - Това беше една от моите големи грешки в живота !ти сега да не ми се обидип че нещо лично имам против тебе ... не ... просто си изказвам мъката и си говориме ... нали ...поздрави

Коментар

VirenEngel написа:
                        ... просто си изказвам мъката и си говориме ... нали ...поздрави
                        Колега никой не ти е виновен, че си жмал като си я купувал тая кола. Сигурно е била на 1 000 000 км. - то какво да искаш от такава... А това за ръждата - отдавна не съм се смял така... :D
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          VirenEngel написа:
                          Колега никой не ти е виновен, че си жмал като си я купувал тая кола. Сигурно е била на 1 000 000 км. - то какво да искаш от такава... А това за ръждата - отдавна не съм се смял така... :D
                          а ти предвид това кой автомобил съм защитатавал в спора усещаш ли колко глупаво изглеждаш с тоя пост :Dили преди да се замислиш защо съм го написал, реши ОТНОВО да се капацетитираш пред мен и околните? :Dайде поздрави и друг път ме питай ... аз щи кажа колеги сме все пак :Dмай хиро оф дъ дей

Коментар

VirenEngel написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            VirenEngel написа:
                            а ти предвид това кой автомобил съм защитатавал в спора усещаш ли колко глупаво изглеждаш с тоя пост :Dили преди да се замислиш защо съм го написал, реши ОТНОВО да се капацетитираш пред мен и околните? :Dайде поздрави и друг път ме питай ... аз щи кажа колеги сме все пак :Dмай хиро оф дъ дей
                            Я ме светни, че още не мога да се отворя ...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

хахахахахаа абе VirenEngel вместо по-цял ден да пишеш романи по темите вземи се в ръце пък изкарай некви парички и си купи кола стига си си играл с PCто на мама и тати :D
                              Слагайте си коланите

Коментар

BOIT написа:
                                хахахахахаа абе VirenEngel вместо по-цял ден да пишеш романи по темите вземи се в ръце пък изкарай некви парички и си купи кола стига си си играл с PCто на мама и тати :D
                                с извинение към нино ... който тебе така и не те санкционира ...а ти знаеш ли че вече изнервяш и дразниш с глупавите си лишени от смисъл кратки коментари ... ?какво те притеснява тебе колко дълго пиша бе ? не чети ? капиш ?парички нямам - доволен ли си комплексарче ?

Коментар

Working...
                                X