Прав си . За вас това , че аз не харесвам Браво ХГТ е писане на глупости . А за завиждането мисля , че не е за завиждане щом на 30 години единственото , което можеш да си позволиш е Браво за 5000 лв ти си си за оплакване , а що се отнася за краката със светена вода не , но може да събереш антифриз от ФЕНОМЕНА Браво ХГТ и да ми ги измиеш с него :D Кво следва сега жълт картон и заплаха , че ще ме намериш и ще ме набиеш ли Дар слово нямам щото има достатъчно ПРИКАЗЛИВИ автомобилни разбирачи като теб , които се спукват да пишат и да се обясняват , но ти благодаря , защото като цяло деня беше скучен ама добре ,че бяхте вие с колегите ти по бегачка , за да се случва нещо :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HGT на 400м?
Collapse
X
-
BOIT написа:Прав си . За вас това , че аз не харесвам Браво ХГТ е писане на глупости . А за завиждането мисля , че не е за завиждане щом на 30 години единственото , което можеш да си позволиш е Браво за 5000 лв ти си си за оплакване , а що се отнася за краката със светена вода не , но може да събереш антифриз от ФЕНОМЕНА Браво ХГТ и да ми ги измиеш с него :D Кво следва сега жълт картон и заплаха , че ще ме намериш и ще ме набиеш ли Дар слово нямам щото има достатъчно ПРИКАЗЛИВИ автомобилни разбирачи като теб , които се спукват да пишат и да се обясняват , но ти благодаря , защото като цяло деня беше скучен ама добре ,че бяхте вие с колегите ти по бегачка , за да се случва нещо :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
BOIT написа:Прав си . За вас това , че аз не харесвам Браво ХГТ е писане на глупости . А за завиждането мисля , че не е за завиждане щом на 30 години единственото , което можеш да си позволиш е Браво за 5000 лв ти си си за оплакване , а що се отнася за краката със светена вода не , но може да събереш антифриз от ФЕНОМЕНА Браво ХГТ и да ми ги измиеш с него :D Кво следва сега жълт картон и заплаха , че ще ме намериш и ще ме набиеш ли Дар слово нямам щото има достатъчно ПРИКАЗЛИВИ автомобилни разбирачи като теб , които се спукват да пишат и да се обясняват , но ти благодаря , защото като цяло деня беше скучен ама добре ,че бяхте вие с колегите ти по бегачка , за да се случва нещо :D: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Момчета, пак ще повторя, забравете обидните думи тук.Ако искате разменете си ICQ-тата и там си ги мерете до посред нощ.А на който му е скучно пак ще го напиша www.tuning.bg Нещо гледам, че и Пежо, Рено,Шкода, оффроуда, Мицубиши, Тойота,Мазда ФОРУМИТЕ са все скучни.Иначе за веселата част ако искате на следващата Фиат или Итал среща... ще поръчаме балерини, снежанки, а специално за некои които се държат като 7-годишни хлапета и ДЕДО МРАЗ,ДЕДО КОЛЕДА!!!Не ме карайте да заключвам темата!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino Моля те не я заключвай виж , че стана интересно :D А сега с тоя жълт картон повече ли ще струва бензина ... с 10ст. отгоре Ех виж сега как ме нарече . Най-много мразя да ме обиждат на социален и на задоволен Що се отнася на Опелите ... колкото и да бучите тука ... раждясали били куци били може да са всякакви , но ФАКТ вървят повече . Изговорихме куп глупости спор няма дори се и пообиждахме. Що обаче не вземем да се видим някои път да пиинем по нещо да си поговорим и за ХГТ и за ГТ и за Опелите пък може и да видим кое върви повече Пунто ли Браво ли ? Според мен това ще е най-удачно , другия вариант е да си се храним тука и накрая ... нищо .Слагайте си коланите
Коментар
-
BOIT написа:Nino Моля те не я заключвай виж , че стана интересно :D А сега с тоя жълт картон повече ли ще струва бензина ... с 10ст. отгоре Ех виж сега как ме нарече . Най-много мразя да ме обиждат на социален и на задоволен Що се отнася на Опелите ... колкото и да бучите тука ... раждясали били куци били може да са всякакви , но ФАКТ вървят повече . Изговорихме куп глупости спор няма дори се и пообиждахме. Що обаче не вземем да се видим някои път да пиинем по нещо да си поговорим и за ХГТ и за ГТ и за Опелите пък може и да видим кое върви повече Пунто ли Браво ли ? Според мен това ще е най-удачно , другия вариант е да си се храним тука и накрая ... нищо .ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:BOIT написа:Nino Моля те не я заключвай виж , че стана интересно :D А сега с тоя жълт картон повече ли ще струва бензина ... с 10ст. отгоре Ех виж сега как ме нарече . Най-много мразя да ме обиждат на социален и на задоволен Що се отнася на Опелите ... колкото и да бучите тука ... раждясали били куци били може да са всякакви , но ФАКТ вървят повече . Изговорихме куп глупости спор няма дори се и пообиждахме. Що обаче не вземем да се видим някои път да пиинем по нещо да си поговорим и за ХГТ и за ГТ и за Опелите пък може и да видим кое върви повече Пунто ли Браво ли ? Според мен това ще е най-удачно , другия вариант е да си се храним тука и накрая ... нищо .C20XE RULZ
Коментар
-
BOIT написа:Nino Моля те не я заключвай виж , че стана интересно :D А сега с тоя жълт картон повече ли ще струва бензина ... с 10ст. отгоре Ех виж сега как ме нарече . Най-много мразя да ме обиждат на социален и на задоволен Що се отнася на Опелите ... колкото и да бучите тука ... раждясали били куци били може да са всякакви , но ФАКТ вървят повече . Изговорихме куп глупости спор няма дори се и пообиждахме. Що обаче не вземем да се видим някои път да пиинем по нещо да си поговорим и за ХГТ и за ГТ и за Опелите пък може и да видим кое върви повече Пунто ли Браво ли ? Според мен това ще е най-удачно , другия вариант е да си се храним тука и накрая ... нищо .: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Чичо Скруч написа:Abarth. написа:BOIT написа:Nino Моля те не я заключвай виж , че стана интересно :D А сега с тоя жълт картон повече ли ще струва бензина ... с 10ст. отгоре Ех виж сега как ме нарече . Най-много мразя да ме обиждат на социален и на задоволен Що се отнася на Опелите ... колкото и да бучите тука ... раждясали били куци били може да са всякакви , но ФАКТ вървят повече . Изговорихме куп глупости спор няма дори се и пообиждахме. Що обаче не вземем да се видим някои път да пиинем по нещо да си поговорим и за ХГТ и за ГТ и за Опелите пък може и да видим кое върви повече Пунто ли Браво ли ? Според мен това ще е най-удачно , другия вариант е да си се храним тука и накрая ... нищо .: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Чичо Скруч написа:Abarth. написа:BOIT написа:Nino Моля те не я заключвай виж , че стана интересно :D А сега с тоя жълт картон повече ли ще струва бензина ... с 10ст. отгоре Ех виж сега как ме нарече . Най-много мразя да ме обиждат на социален и на задоволен Що се отнася на Опелите ... колкото и да бучите тука ... раждясали били куци били може да са всякакви , но ФАКТ вървят повече . Изговорихме куп глупости спор няма дори се и пообиждахме. Що обаче не вземем да се видим някои път да пиинем по нещо да си поговорим и за ХГТ и за ГТ и за Опелите пък може и да видим кое върви повече Пунто ли Браво ли ? Според мен това ще е най-удачно , другия вариант е да си се храним тука и накрая ... нищо .ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
BOIT написа:Nino Моля те не я заключвай виж , че стана интересно :D А сега с тоя жълт картон повече ли ще струва бензина ... с 10ст. отгоре Ех виж сега как ме нарече . Най-много мразя да ме обиждат на социален и на задоволен Що се отнася на Опелите ... колкото и да бучите тука ... раждясали били куци били може да са всякакви , но ФАКТ вървят повече . Изговорихме куп глупости спор няма дори се и пообиждахме. Що обаче не вземем да се видим някои път да пиинем по нещо да си поговорим и за ХГТ и за ГТ и за Опелите пък може и да видим кое върви повече Пунто ли Браво ли ? Според мен това ще е най-удачно , другия вариант е да си се храним тука и накрая ... нищо .SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
не бяхме стигнали до въпроса как се отнася западняка към собствените си пари и коли ... долу горе си им написал ...аз в амстердам видях 4-5 опела ... само баварци, италианци и френски предимно малки коли ...който е ходил малко навънка има наблюдения за какво става въпрос ...в англия това ОПЕЛ е равносилно на ШИТ (превода е ясен) ...да - ремонтоУГОДНИ са - угодни за сервизите "ще се видим скоро" - така изпращат притежателите на опел от сервиз: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Ако може и аз да се изкажа.А имам Типо 93-та, бащата до сега имаше едно опелче Омега 2.0 115кс 89-та. Неговата е гаражна през цялата година, моята е на открито.И двете коли са ставали кола на годината - смятайте, че при опел, това е една от наистина добрите им разработки.Като цяло опела върви много и харчи малко. Поне тоя двигател е много добър. За 70 000 веднъж се оказа със запушени дюзи и веднъж с скъсан маркуч за въздуха, и това е, всичко от газта. Двигателя обаче е супер.За 70 000 два пъти е сменял по две биаледки, 4 амортисьора, задни пружини, носач. Два пъти предни лагери.Не мога да кажа, че окачванеот му е било 100% здраво, но си е от пътните условия и доста стара кола.Всяка година обаче колата е на боядисване. Поне 10 пъти за корозирали елементи. Даже два-три пъти и падаха направо задните лаййсни над калниците. Хайде колата да е стара, ама това...върха беше като изгни в гаража.Сега баща ми не иска и да чуе за опел. Аз за две години съм навъртял не повече от 15 000. Колата повече седи пред блока. До сега съм махнал само една кантарче отзад, щото се беше запушило, и съм регулирвал спирачки. Общо взето това е. Изгнило и до ден днешен - мямам.Тропането на корубите между двете коли...едно и също е. Доста си е.Като цяло слагам всеки фиат пред опел. Днес, при положение че ДВГ-тата на опел са фиатски, смятам че избора ми няма да се спре на опел, като остава въпрос за двигател.Обаче новите опели от висок клас ме кефят на външен вид повече от фиатите.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар