VirenEngel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HGT на 400м?
Collapse
X
-
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
Abarth. написа:VirenEngel написа:Abarth. написа:Чичо Скруч написа:Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е ,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ!: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
VirenEngel написа:Abarth. написа:VirenEngel написа:Abarth. написа:Чичо Скруч написа:Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е ,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:VirenEngel написа:Abarth. написа:VirenEngel написа:Abarth. написа:Чичо Скруч написа:Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е ,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ!: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
За евронормите,ако не знаете за Опел отговарят първата/вите букви от мотора.Да така!Второ,просто написах,че тези коли отстъпват на С20ХЕ и не съм почнал да пиша недостатъците на другите коли,нали?Абе брат,като не ти харесва Опел,ми не си взимай и всичко ще е ок,нали?А не това било така,онова едикакси и тн.Да С20ХЕ е съвмесна разработка с Cosworth,ма я ми кажи ти като разбирач,щот аз съм си ламер и хал хабер си неам,колко ХЕ-та си виждал с глава на Cosworth,не си и нема да видиш,повечето са с Колбеншмит,те са проблемните,да пукат се!Ако почнем да изброяваме много видните проблеми на колите,то май няма да остане кола без одумки!Така че карай си колата,която е супер,от малък си мечтая за такава ма все си взимам некви кошници,които са с по 3-4 коли пред същите!Поздрави!C20XE RULZ
Коментар
-
Чичо Скруч написа:За евронормите,ако не знаете за Опел отговарят първата/вите букви от мотора.Да така!Второ,просто написах,че тези коли отстъпват на С20ХЕ и не съм почнал да пиша недостатъците на другите коли,нали?Абе брат,като не ти харесва Опел,ми не си взимай и всичко ще е ок,нали?А не това било така,онова едикакси и тн.Да С20ХЕ е съвмесна разработка с Cosworth,ма я ми кажи ти като разбирач,щот аз съм си ламер и хал хабер си неам,колко ХЕ-та си виждал с глава на Cosworth,не си и нема да видиш,повечето са с Колбеншмит,те са проблемните,да пукат се!Ако почнем да изброяваме много видните проблеми на колите,то май няма да остане кола без одумки!Така че карай си колата,която е супер,от малък си мечтая за такава ма все си взимам некви кошници,които са с по 3-4 коли пред същите!Поздрави!Абе брат,като не ти харесва Опел,ми не си взимай и всичко ще е ок,нали?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Чичо Скруч написа:За евронормите,ако не знаете за Опел отговарят първата/вите букви от мотора.Да така!Второ,просто написах,че тези коли отстъпват на С20ХЕ и не съм почнал да пиша недостатъците на другите коли,нали?Абе брат,като не ти харесва Опел,ми не си взимай и всичко ще е ок,нали?А не това било така,онова едикакси и тн.Да С20ХЕ е съвмесна разработка с Cosworth,ма я ми кажи ти като разбирач,щот аз съм си ламер и хал хабер си неам,колко ХЕ-та си виждал с глава на Cosworth,не си и нема да видиш,повечето са с Колбеншмит,те са проблемните,да пукат се!Ако почнем да изброяваме много видните проблеми на колите,то май няма да остане кола без одумки!Така че карай си колата,която е супер,от малък си мечтая за такава ма все си взимам некви кошници,които са с по 3-4 коли пред същите!Поздрави!: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Да,точно така е!За пореден път доказваш,че след Околовръсното сте си още с ония старите миниерчета:Важното е на комшията да му е зле!Седи си в Панчарево,сутринта да не забравиш да изкараш козите,ей!Влизам си в Опел форума споко,ма влезнах и тук да видя кво става,добре е че имате една кола да ви отсрамва иначе сте...А по-добре е да си се друсам с качествена дроига,отколкото като теб да ми се е набил оборския тор до мозъка на костите!Скрий се бе мишок! Добре че ви пуснаха и кабелна В Панчарево,та да научите и вие нещо,бравос!C20XE RULZ
Коментар
-
Чичо Скруч написа:Да,точно така е!За пореден път доказваш,че след Околовръсното сте си още с ония старите миниерчета:Важното е на комшията да му е зле!Седи си в Панчарево,сутринта да не забравиш да изкараш козите,ей!Влизам си в Опел форума споко,ма влезнах и тук да видя кво става,добре е че имате една кола да ви отсрамва иначе сте...А по-добре е да си се друсам с качествена дроига,отколкото като теб да ми се е набил оборския тор до мозъка на костите!Скрий се бе мишок! Добре че ви пуснаха и кабелна В Панчарево,та да научите и вие нещо,бравос!: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Глей са,не съм от Рила,нарочно съм го сложил,та такива пичове като теб да се вживяват на шерифи,с вълнени чорапи!Да за на Фил типото говорех!Явно си много назад с материала,питай някой който е в час с опелите да те светне колко са бегачките!А за килата с много прав,тежичка е,но въпреки това ми се струва че няма да имам никакъв проблем с твоята!Пиша с добри чувства,ма как да не се вбеси човек като само пишеш глупости!Ало модераторите,защо само аз имам картони,а?Щото не карам Фиат ли?C20XE RULZ
Коментар
-
Чичо Скруч написа:Глей са,не съм от Рила,нарочно съм го сложил,та такива пичове като теб да се вживяват на шерифи,с вълнени чорапи!Да за на Фил типото говорех!Явно си много назад с материала,питай някой който е в час с опелите да те светне колко са бегачките!А за килата с много прав,тежичка е,но въпреки това ми се струва че няма да имам никакъв проблем с твоята!Пиша с добри чувства,ма как да не се вбеси човек като само пишеш глупости!Ало модераторите,защо само аз имам картони,а?Щото не карам Фиат ли?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Хора каквото и да спорите да се карате да се обиждате фактите са си факти Опел Астра ГСИ 2.0 16 клапана 150 коня ще разцепи, който и да е Фиат с горе долу същите показатели . На кой му пука за Евронорми като колата не ти върви . Колко от вас като си купуват кола , която искат да върви яко гледат евронорми или стандарти или квото е там ... сигурен съм , че никой просто после като видят , че колата не върви започват да търсят да се оправдаят с нещо . Сега е момента да ме нахраните и мен :D ааа и още нещо абе не разбрахте ли че Браво ХГТ НЕ ВЪРВИ .Слагайте си коланите
Коментар
-
BOIT написа:Хора каквото и да спорите да се карате да се обиждате фактите са си факти Опел Астра ГСИ 2.0 16 клапана 150 коня ще разцепи, който и да е Фиат с горе долу същите показатели . На кой му пука за Евронорми като колата не ти върви . Колко от вас като си купуват кола , която искат да върви яко гледат евронорми или стандарти или квото е там ... сигурен съм , че никой просто после като видят , че колата не върви започват да търсят да се оправдаят с нещо . Сега е момента да ме нахраните и мен :D ааа и още нещо абе не разбрахте ли че Браво ХГТ НЕ ВЪРВИ .: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
BOIT написа:Хора каквото и да спорите да се карате да се обиждате фактите са си факти Опел Астра ГСИ 2.0 16 клапана 150 коня ще разцепи, който и да е Фиат с горе долу същите показатели . На кой му пука за Евронорми като колата не ти върви . Колко от вас като си купуват кола , която искат да върви яко гледат евронорми или стандарти или квото е там ... сигурен съм , че никой просто после като видят , че колата не върви започват да търсят да се оправдаят с нещо . Сега е момента да ме нахраните и мен :D ааа и още нещо абе не разбрахте ли че Браво ХГТ НЕ ВЪРВИ .ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар