16.9 a skorosta niama zna4enie ,astra gsi gi vzima za 16.1Колега, тука сме Българи и пишем Всичките на КИРИЛИЦА!Весела коледа и щастлива Нова година! kiro_of_the_day
Под 15,наистина трудно без валове или азот,но в ниски 15-ки се държат поддържаните и в перкектно състояние?
Вчера държаха ниски 15ки и дори под 15,обаче с много олекотяване,а сега вече ги държат без олекотяване Можеби утре ще държат 14 със запушен катализатор на 2 цилиндъра p.s.ставаш смешен,спри се
Под 15,наистина трудно без валове или азот,но в ниски 15-ки се държат поддържаните и в перкектно състояние?
Вчера държаха ниски 15ки и дори под 15,обаче с много олекотяване,а сега вече ги държат без олекотяване Можеби утре ще държат 14 със запушен катализатор на 2 цилиндъра p.s.ставаш смешен,спри се
Глей са брат,наистина за под 15,прекалих,ма кво ше кажеш,че няма Астри в ниските 15-ки,сток?А?И къде съм писал за каталкизатори,ма кво се излъгах да пиша в тоя смешен,ламерски форум!Ае чао лек!Карайте си бегачките и се питайте постоянно как се сменят крушките на фаровете и как се отваря багажника,то тва са ви темичките,смешници!Ето го къде бил "сериозния". Получаваш жълто картонче. Още едно мнение в този стил и ще бъдеш освободен да си избиваш пубертетските комплекси на друго място. Поздрави kiro_of_the_day
Глей са брат,наистина за под 15,прекалих,ма кво ше кажеш,че няма Астри в ниските 15-ки,сток?А?И къде съм писал за каталкизатори,ма кво се излъгах да пиша в тоя смешен,ламерски форум!Ае чао лек!Карайте си бегачките и се питайте постоянно как се сменят крушките на фаровете и как се отваря багажника,то тва са ви темичките,смешници!
ЩЕ ТИ КАЖА,ЧЕ НЯМА АСТРИ В НИСКИТЕ 15-КИ СТОК ДА!Сток значи колата както си е оригинално,без абсолютно никакви модификации Заблуден сектант
Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е ,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ!
Кажи ми С20ХЕ кои евронорми спазва? Аз ще ти отговоря-НИКОИ,просто защото е много стар мотор,с 20 20В сравнявай 2.0 16 екотек мотора на Астра G,тогава какво става А калибрата ако я сравниш с типо седичивалволе същата година и става тегаво
Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е ,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ!
Кажи ми С20ХЕ кои евронорми спазва? Аз ще ти отговоря-НИКОИ,просто защото е много стар мотор,с 20 20В сравнявай 2.0 16 екотек мотора на Астра G,тогава какво става А калибрата ако я сравниш с типо седичивалволе същата година и става тегаво
в никви норми не влиза ...седичито не е по бързо от хгт на 400м ... сток ...бравото страда предимно от килограми в повече ...калибрата е по-бавна и от двете ...екотека е пък вече е ултра умрял ...
Коментар