BULLDOG написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW 318 coupe(1.8ci) срещу Fiat Coupe (1.8 16V)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vlalov написа:BULLDOG написа:vlalov написа:BULLDOG написа:Четете бе хора.Казах че Фиат Браво 2.0 20V върви 240 на бенз 230 на газ.БМВ 318ис върви с 215 на бенз и 205 на газ.БМВ 320 върви с пак с 215 на бензин(на газ незнам).Обaче освен вървенето,Фиат няма скакво друго да се похвали.Поне при мен е така.А не ми се сравнява Е39-тката защото Фиат още не са измислили модел за сравнениеBravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
BULLDOG написа:Мен не ме боли от истината.И пак казвам че БМВ Е 36 Coupe е по добрия избор от Фиат Браво.Ако става въпрос а емоции.Ако говорим за практичност Браво 1.8 16V или 1.9JTD в зависимост от предпочитанията.Това е оптимума според мен.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Колеги извъртяхте темата в друга посока.Спора не е БМВ Е36 или Фиат Браво,а БМВ Е36 и Фиат Купе.Мисля че БМВ-то неможе да се опре по нищо на Купето.Не е така обаче при Бравото.Да се обосновя - като вървене и поведение за базови модели,БМВ -то отново неможе да се мери с Бравото,като дизайн -не коментираме въобще,единственото с което БМВ-то превъзхожда Бравото е по качеството на материалите използвани вътре в купето.Сега Г-н Булдог ще поче да спори че не е вярно,дрън-дрън...Да ама аз също съм имал БМВ Е36 320 и знам за какво иде реч.По-голям мъртвец и паток от него няма.Като гледам и Е36 318ис не се различава от него кой знае колко.А Г-н Булдог да Ви питам нещо,Фиат нямали конкурент на Е39?Ама съвсем ли сте сигурен,защото аз се сещам веднага за трима- Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166.Ся ша кажеш че не е Фиат,ама пак ще сбъркаш защото ВСИЧКО е ФИАТPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Ето ви клипче да видите Купе 2.0 20В ТУРБО как прави 255 км/ч. за 40сек. И 400 метра за 11 секунди, ако съм измерил правилно http://www.youtube.com/watch?v=THInS...eature=relatedBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Намерих още едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=CgYGD...eature=relatedBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
"Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166" Не се прави на умен.Всички знаем че "Алфа" и "Ланча" ги имат за по лускозни и те са такива.Аз говоря за "Фиат".Относно сравнението ибирам 320 и Фиат Купе 2.0.Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждност.Разхода на гориво е сходен като според мен Фиат може и малко повечко да харчи.(рекорда е на двигателя 2.0 20V на Браво гори между 10 и 13,при Ланча Капа до 15 съм чувал от познати)Едно БМВ примерно от 1992-ра е по запазено от Фиат Купе от 1996-та.Ако човек се примири с по честите ремонти и дребни проблеми и не е фен на БМВ по добре Фиат Купе.Но недай си боже го блъсне някъде-направо на части!!! Имайте го предвид. И нещо друго преди да купя моето като си търсих всичките в които седнах седалките им бяха леко наляво накривени.Моето и то беше така и се примирих.Ама всеки път като сядах се дразнех.А и цената на запазен Фиат от 1996-та е около 6000лева.На запазено БМВ от 1996-та е около 8000.Купе за под 6000 трябва да е от приятел само и да ти каже всички дребни проблеми.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
BULLDOG написа:Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждностPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
BULLDOG написа:"Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166" Не се прави на умен.Всички знаем че "Алфа" и "Ланча" ги имат за по лускозни и те са такива.Аз говоря за "Фиат".Относно сравнението ибирам 320 и Фиат Купе 2.0.Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждност.Разхода на гориво е сходен като според мен Фиат може и малко повечко да харчи.(рекорда е на двигателя 2.0 20V на Браво гори между 10 и 13,при Ланча Капа до 15 съм чувал от познати)Едно БМВ примерно от 1992-ра е по запазено от Фиат Купе от 1996-та.Ако човек се примири с по честите ремонти и дребни проблеми и не е фен на БМВ по добре Фиат Купе.Но недай си боже го блъсне някъде-направо на части!!! Имайте го предвид. И нещо друго преди да купя моето като си търсих всичките в които седнах седалките им бяха леко наляво накривени.Моето и то беше така и се примирих.Ама всеки път като сядах се дразнех.А и цената на запазен Фиат от 1996-та е около 6000лева.На запазено БМВ от 1996-та е около 8000.Купе за под 6000 трябва да е от приятел само и да ти каже всички дребни проблеми.
Коментар
-
idm написа:BULLDOG написа:"Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166" Не се прави на умен.Всички знаем че "Алфа" и "Ланча" ги имат за по лускозни и те са такива.Аз говоря за "Фиат".Относно сравнението ибирам 320 и Фиат Купе 2.0.Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждност.Разхода на гориво е сходен като според мен Фиат може и малко повечко да харчи.(рекорда е на двигателя 2.0 20V на Браво гори между 10 и 13,при Ланча Капа до 15 съм чувал от познати)Едно БМВ примерно от 1992-ра е по запазено от Фиат Купе от 1996-та.Ако човек се примири с по честите ремонти и дребни проблеми и не е фен на БМВ по добре Фиат Купе.Но недай си боже го блъсне някъде-направо на части!!! Имайте го предвид. И нещо друго преди да купя моето като си търсих всичките в които седнах седалките им бяха леко наляво накривени.Моето и то беше така и се примирих.Ама всеки път като сядах се дразнех.А и цената на запазен Фиат от 1996-та е около 6000лева.На запазено БМВ от 1996-та е около 8000.Купе за под 6000 трябва да е от приятел само и да ти каже всички дребни проблеми.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
BULLDOG написа:idm написа:BULLDOG написа:"Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166" Не се прави на умен.Всички знаем че "Алфа" и "Ланча" ги имат за по лускозни и те са такива.Аз говоря за "Фиат".Относно сравнението ибирам 320 и Фиат Купе 2.0.Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждност.Разхода на гориво е сходен като според мен Фиат може и малко повечко да харчи.(рекорда е на двигателя 2.0 20V на Браво гори между 10 и 13,при Ланча Капа до 15 съм чувал от познати)Едно БМВ примерно от 1992-ра е по запазено от Фиат Купе от 1996-та.Ако човек се примири с по честите ремонти и дребни проблеми и не е фен на БМВ по добре Фиат Купе.Но недай си боже го блъсне някъде-направо на части!!! Имайте го предвид. И нещо друго преди да купя моето като си търсих всичките в които седнах седалките им бяха леко наляво накривени.Моето и то беше така и се примирих.Ама всеки път като сядах се дразнех.А и цената на запазен Фиат от 1996-та е около 6000лева.На запазено БМВ от 1996-та е около 8000.Купе за под 6000 трябва да е от приятел само и да ти каже всички дребни проблеми.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
peho написа:На вторият клип обърнахте ли внимание на колко километра е Купето 209 794 км ми се виждат на мен.А на първият е на 150 и нещо хиляди км.Абе къде ги намират джамбазите тея коли на по 80-110 хиляди км.?Bravo 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар