Не знам за BMW 318, но това което мога да кажа от личен опит е, че приятелката ми има BMW Z3 1.8 2000г., което от време на време карам. Едно към едно е с моето Купе по поведение на пътя с тази разлика, че малко повечко друса и гори с 2-3 литра повече. Консумативите и са с пъти по-скъпи от тези на Фиат-а ми, а в действителност не плучаваш кой-знае какво насреща(в което и тя се обеждава когато я возя в моята кола).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW 318 coupe(1.8ci) срещу Fiat Coupe (1.8 16V)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако търсиш високи скорости и по лошо поведение на пътя Фиат Купе.Ако искаш макс 215км и малко по лошо ускорение(съвсем малко) и добра стабилност и сигурност БМВ Купе 318ис. Фиата си е набутка откъм поддръжка9говоря за купето то затова са и на цената на БРАВО почти).Твърдо за БМВ-то съм.Най добре е да кара и двете и сам да се убеди.Аз лично карам Фиат ЗАЩОТО Е стартов и красив.Вдига 240 което БМВ 320 не може да постигнеBravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
Качвал се е, но само като е паркирало :D Ако Фиат-а е с лошо поведение на пътя и БМВ-то има с МАЛКО (е тука паднах вече) по-слабо ускорение още днес си подарявам Ланчата публично.Другия вариант редовете по-горе да ги е писал тотално заслепен човек (сектант ),който не е карал друга кола, освен БМВ 3 94 год. с вежди над фаровете Ох хванала ме е простотията от сутринта== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Качвал се е, но само като е паркирало :D Ако Фиат-а е с лошо поведение на пътя и БМВ-то има с МАЛКО (е тука паднах вече) по-слабо ускорение още днес си подарявам Ланчата публично.Другия вариант редовете по-горе да ги е писал тотално заслепен човек (сектант ),който не е карал друга кола, освен БМВ 3 94 год. с вежди над фаровете Ох хванала ме е простотията от сутринтаBravo 2.0 20V
Коментар
-
BULLDOG написа:Слав написа:Качвал се е, но само като е паркирало :D Ако Фиат-а е с лошо поведение на пътя и БМВ-то има с МАЛКО (е тука паднах вече) по-слабо ускорение още днес си подарявам Ланчата публично.Другия вариант редовете по-горе да ги е писал тотално заслепен човек (сектант ),който не е карал друга кола, освен БМВ 3 94 год. с вежди над фаровете Ох хванала ме е простотията от сутринтаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Kuku написа:На мен ми е много интересно, кой точно "FIAT" вдига 240км/ч., че не се сещам друг, освен, евентуално, "Coupe Turbo"?! А "320" е смях без гащи, да не говорим за "318"BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Kuku написа:На мен ми е много интересно, кой точно "FIAT" вдига 240км/ч., че не се сещам друг, освен, евентуално, "Coupe Turbo"?! А "320" е смях без гащи, да не говорим за "318"ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Четете бе хора.Казах че Фиат Браво 2.0 20V върви 240 на бенз 230 на газ.БМВ 318ис върви с 215 на бенз и 205 на газ.БМВ 320 върви с пак с 215 на бензин(на газ незнам).Обaче освен вървенето,Фиат няма скакво друго да се похвали.Поне при мен е така.А не ми се сравнява Е39-тката защото Фиат още не са измислили модел за сравнениеBravo 2.0 20V
Коментар
-
BULLDOG написа:Четете бе хора.Казах че Фиат Браво 2.0 20V върви 240 на бенз 230 на газ.БМВ 318ис върви с 215 на бенз и 205 на газ.БМВ 320 върви с пак с 215 на бензин(на газ незнам).Обaче освен вървенето,Фиат няма скакво друго да се похвали.Поне при мен е така.А не ми се сравнява Е39-тката защото Фиат още не са измислили модел за сравнениеfiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
vlalov написа:BULLDOG написа:Четете бе хора.Казах че Фиат Браво 2.0 20V върви 240 на бенз 230 на газ.БМВ 318ис върви с 215 на бенз и 205 на газ.БМВ 320 върви с пак с 215 на бензин(на газ незнам).Обaче освен вървенето,Фиат няма скакво друго да се похвали.Поне при мен е така.А не ми се сравнява Е39-тката защото Фиат още не са измислили модел за сравнениеBravo 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар