Replay написа:
BULLDOG написа:
idm написа:
BULLDOG написа:
"Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166" Не се прави на умен.Всички знаем че "Алфа" и "Ланча" ги имат за по лускозни и те са такива.Аз говоря за "Фиат".Относно сравнението ибирам 320 и Фиат Купе 2.0.Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждност.Разхода на гориво е сходен като според мен Фиат може и малко повечко да харчи.(рекорда е на двигателя 2.0 20V на Браво гори между 10 и 13,при Ланча Капа до 15 съм чувал от познати)Едно БМВ примерно от 1992-ра е по запазено от Фиат Купе от 1996-та.Ако човек се примири с по честите ремонти и дребни проблеми и не е фен на БМВ по добре Фиат Купе.Но недай си боже го блъсне някъде-направо на части!!! Имайте го предвид. И нещо друго преди да купя моето като си търсих всичките в които седнах седалките им бяха леко наляво накривени.Моето и то беше така и се примирих.Ама всеки път като сядах се дразнех.А и цената на запазен Фиат от 1996-та е около 6000лева.На запазено БМВ от 1996-та е около 8000.Купе за под 6000 трябва да е от приятел само и да ти каже всички дребни проблеми.
Коментар