Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BMW 318 coupe(1.8ci) срещу Fiat Coupe (1.8 16V)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BULLDOG написа:
    vlalov написа:
    BULLDOG написа:
    Четете бе хора.Казах че Фиат Браво 2.0 20V върви 240 на бенз 230 на газ.БМВ 318ис върви с 215 на бенз и 205 на газ.БМВ 320 върви с пак с 215 на бензин(на газ незнам).Обaче освен вървенето,Фиат няма скакво друго да се похвали.Поне при мен е така.А не ми се сравнява Е39-тката защото Фиат още не са измислили модел за сравнение
    браво продавай фиата и щти продам бмв - а при тебе щом е така при нас май не е .не усещаш ли че имаш лошо подържан автомобил
    Ти да продадеш на мен кола!!! Приятел аз сменам коли на месец.Задържам за повечко само тези които си струват.Към момента имам 3.Тези дветве плюс едно джипче за зимата от няколко дни.А и БМВ да ми продаваш-смешен си.Винаги имам по едно в гаража. Но бих искал да кажеш защо мислиш че колата ми е зле поддържана.Мога да пратя снимки на гумите да речем.А ти би ли пратил?
    ами ти сам се оплакваш - ква хвалба искаш от кола дето има есктри като бмв ама струва 2-3 пъти по малко е бравото ти - хвалиш си на бавареца цената друго кво дизайн или нещо друго бих ти пратил и снимки на колата - има я в раздел продавам разгледай поцъкай и пак ела
    fiat coupe 1.8 16v

Коментар

vlalov написа:
      BULLDOG написа:
      vlalov написа:
      BULLDOG написа:
      Четете бе хора.Казах че Фиат Браво 2.0 20V върви 240 на бенз 230 на газ.БМВ 318ис върви с 215 на бенз и 205 на газ.БМВ 320 върви с пак с 215 на бензин(на газ незнам).Обaче освен вървенето,Фиат няма скакво друго да се похвали.Поне при мен е така.А не ми се сравнява Е39-тката защото Фиат още не са измислили модел за сравнение
      браво продавай фиата и щти продам бмв - а при тебе щом е така при нас май не е .не усещаш ли че имаш лошо подържан автомобил
      Ти да продадеш на мен кола!!! Приятел аз сменам коли на месец.Задържам за повечко само тези които си струват.Към момента имам 3.Тези дветве плюс едно джипче за зимата от няколко дни.А и БМВ да ми продаваш-смешен си.Винаги имам по едно в гаража. Но бих искал да кажеш защо мислиш че колата ми е зле поддържана.Мога да пратя снимки на гумите да речем.А ти би ли пратил?
      ами ти сам се оплакваш - ква хвалба искаш от кола дето има есктри като бмв ама струва 2-3 пъти по малко е бравото ти - хвалиш си на бавареца цената друго кво дизайн или нещо друго бих ти пратил и снимки на колата - има я в раздел продавам разгледай поцъкай и пак ела
      Хваля самата кола "разбирач от коли".Пак казвам Браво е По евтино И ИМА ЗАЩО!нека бъдем реалисти.Аз не съм търговец на коли и съм обективен.
      Bravo 2.0 20V
      Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

добре извинявай че обидих бмв или браво - не мога да хвана за кое те боли повече дай да спрем със спама в темата не и отива -
        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Мен не ме боли от истината.И пак казвам че БМВ Е 36 Coupe е по добрия избор от Фиат Браво.Ако става въпрос а емоции.Ако говорим за практичност Браво 1.8 16V или 1.9JTD в зависимост от предпочитанията.Това е оптимума според мен.
          Bravo 2.0 20V

Коментар

BULLDOG написа:
            Мен не ме боли от истината.И пак казвам че БМВ Е 36 Coupe е по добрия избор от Фиат Браво.Ако става въпрос а емоции.Ако говорим за практичност Браво 1.8 16V или 1.9JTD в зависимост от предпочитанията.Това е оптимума според мен.
            Виждам ,че имаш опит с автомобилите аз лично съм карал главно Фиати на другите главно съм се возил,бъде обективен и сподели с какво Е36 превъзхожда Браво ,ако ти е по удобно може да сравниш 2 конкретни представителя .
            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
            I am in love with my cars

Коментар

Колеги извъртяхте темата в друга посока.Спора не е БМВ Е36 или Фиат Браво,а БМВ Е36 и Фиат Купе.Мисля че БМВ-то неможе да се опре по нищо на Купето.Не е така обаче при Бравото.Да се обосновя - като вървене и поведение за базови модели,БМВ -то отново неможе да се мери с Бравото,като дизайн -не коментираме въобще,единственото с което БМВ-то превъзхожда Бравото е по качеството на материалите използвани вътре в купето.Сега Г-н Булдог ще поче да спори че не е вярно,дрън-дрън...Да ама аз също съм имал БМВ Е36 320 и знам за какво иде реч.По-голям мъртвец и паток от него няма.Като гледам и Е36 318ис не се различава от него кой знае колко.А Г-н Булдог да Ви питам нещо,Фиат нямали конкурент на Е39?Ама съвсем ли сте сигурен,защото аз се сещам веднага за трима- Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166.Ся ша кажеш че не е Фиат,ама пак ще сбъркаш защото ВСИЧКО е ФИАТ
              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Ето ви клипче да видите Купе 2.0 20В ТУРБО как прави 255 км/ч. за 40сек. И 400 метра за 11 секунди, ако съм измерил правилно http://www.youtube.com/watch?v=THInS...eature=related
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Намерих още едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=CgYGD...eature=related
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

"Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166" Не се прави на умен.Всички знаем че "Алфа" и "Ланча" ги имат за по лускозни и те са такива.Аз говоря за "Фиат".Относно сравнението ибирам 320 и Фиат Купе 2.0.Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждност.Разхода на гориво е сходен като според мен Фиат може и малко повечко да харчи.(рекорда е на двигателя 2.0 20V на Браво гори между 10 и 13,при Ланча Капа до 15 съм чувал от познати)Едно БМВ примерно от 1992-ра е по запазено от Фиат Купе от 1996-та.Ако човек се примири с по честите ремонти и дребни проблеми и не е фен на БМВ по добре Фиат Купе.Но недай си боже го блъсне някъде-направо на части!!! Имайте го предвид. И нещо друго преди да купя моето като си търсих всичките в които седнах седалките им бяха леко наляво накривени.Моето и то беше така и се примирих.Ама всеки път като сядах се дразнех.А и цената на запазен Фиат от 1996-та е около 6000лева.На запазено БМВ от 1996-та е около 8000.Купе за под 6000 трябва да е от приятел само и да ти каже всички дребни проблеми.
                    Bravo 2.0 20V

Коментар

BULLDOG написа:
                      Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждност
                      Кой се прави на умен бе господин БМВ?Ти явно или си сектант на БМВ или не си сядал във Фиат и то Купе.Кое му е по издържливото на Е36 пред Купе-нищо.Точно с тоз насрания шестцилиндров мотор и разход на градско под 15л/100км е труден,да не говорим ако трябва нещо да се прави по него(мотора) излиза златен.Друго какво здраво имаш примерно по ходова част-разхлопващи се тампони на носачите(че и на задните носачи също),вечно тропащи рейки.За вътре да не говорим-разлепен таван,врати,избелели седалки.За Фиата като си го избра за сравнение да те светна че точно този мотор 2.0 16 е най-здравия,а обслужването и евентуален ремонт са доста евтини.Дори Е36 316 може да си мечтае за такива цени.Виж иначе за ламарините отвън си прав за удар,ама за тва си правиш каско.А за вървенето няма да говорим.Както ти казах и в предния пост,имах Е36 320 и по-голям мъртвец няма от него,а как се клатеше не е истина,хем всичко му беше наред.Мисля че си объркал форума ако мислиш да продължаваш с този тон и в тая посока.Изявавяй се в БМВ форума,там всичките са такива като тебе-надъхани БМВ сектанти.Аз казах
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

BULLDOG написа:
                        "Ланча Капа,Ланча Тезис и Алфа Ромео 166" Не се прави на умен.Всички знаем че "Алфа" и "Ланча" ги имат за по лускозни и те са такива.Аз говоря за "Фиат".Относно сравнението ибирам 320 и Фиат Купе 2.0.Фиата печели по вървене.БМВ по здравина и надеждност.Разхода на гориво е сходен като според мен Фиат може и малко повечко да харчи.(рекорда е на двигателя 2.0 20V на Браво гори между 10 и 13,при Ланча Капа до 15 съм чувал от познати)Едно БМВ примерно от 1992-ра е по запазено от Фиат Купе от 1996-та.Ако човек се примири с по честите ремонти и дребни проблеми и не е фен на БМВ по добре Фиат Купе.Но недай си боже го блъсне някъде-направо на части!!! Имайте го предвид. И нещо друго преди да купя моето като си търсих всичките в които седнах седалките им бяха леко наляво накривени.Моето и то беше така и се примирих.Ама всеки път като сядах се дразнех.А и цената на запазен Фиат от 1996-та е около 6000лева.На запазено БМВ от 1996-та е около 8000.Купе за под 6000 трябва да е от приятел само и да ти каже всички дребни проблеми.
                        Г-н Куче са мо не разбах защо трябва да гледаме на Алфа или Ланча като ЛУКС? В смисъл има и по обикновени моделчета от тях а?. Бахти начи аз съм пич вече карам Луксозна кола. За надеждноста на БМВто няма да говоря изобщо щото туи е някакъв мит които едвали аз ще мога да развенчая! Туи за цените на автомобилите също е относително ! Аз примерно съм мноо доволен от цените на Италиянките преди 3 години продадох Германски автомобил 92г без киорава екстра и си купих за тез пари Италиянски 98г със всички екстри! Ем караите си Германските митове и легенди ко сте се фанали ся на нас да ни дирите сметката?

Коментар

idm написа:
                          BULLDOG написа:
                          Г-н Куче са мо не разбах защо трябва да гледаме на Алфа или Ланча като ЛУКС? В смисъл има и по обикновени моделчета от тях а?. Бахти начи аз съм пич вече карам Луксозна кола. За надеждноста на БМВто няма да говоря изобщо щото туи е някакъв мит които едвали аз ще мога да развенчая! Туи за цените на автомобилите също е относително ! Аз примерно съм мноо доволен от цените на Италиянките преди 3 години продадох Германски автомобил 92г без киорава екстра и си купих за тез пари Италиянски 98г със всички екстри! Ем караите си Германските митове и легенди ко сте се фанали ся на нас да ни дирите сметката?
                          САМИТЕ ИТАЛИАНЦИ СА ДАЛИ ТАЗИ НАСОКА.НО НАЛИ БЪЛГАРИТЕ ВСИЧКО ЗНАЕМ И РАЗБИРАМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ :D
                          Bravo 2.0 20V

Коментар

BULLDOG написа:
                            idm написа:
                            BULLDOG написа:
                            САМИТЕ ИТАЛИАНЦИ СА ДАЛИ ТАЗИ НАСОКА.НО НАЛИ БЪЛГАРИТЕ ВСИЧКО ЗНАЕМ И РАЗБИРАМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ :D
                            Те Ланчиа я водят по луксозна ,но Алфа не се слави толкова с лукс колкото със спорта
                            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                            I am in love with my cars

Коментар

На вторият клип обърнахте ли внимание на колко километра е Купето 209 794 км ми се виждат на мен.А на първият е на 150 и нещо хиляди км.Абе къде ги намират джамбазите тея коли на по 80-110 хиляди км.?

Коментар

peho написа:
                                На вторият клип обърнахте ли внимание на колко километра е Купето 209 794 км ми се виждат на мен.А на първият е на 150 и нещо хиляди км.Абе къде ги намират джамбазите тея коли на по 80-110 хиляди км.?
                                Какви джамбази бре?Говорим за коли от магазин и СТРАШНО МНОГО ПАРИ!!!
                                Bravo 2.0 20V

Коментар

Working...
                                X