Казуса е следния: Един приятел смята да си купува кола. Засега се е спрял на BMW 318 купе, а аз се опитвам да го убедя да си вземе Fiat Coupe 1.8 (или 2.0). Неговите доводи са главно откъм надеждност, а аз смятам, че Фиата няма да е по-зле в това отношение, а дори и да е по-зле, общата цена за поддръжка на Фиат Купе ще е по-ниска.Дайте малко допълнителни доводи, че е труден за убеждаване...(Човека е фен на моторите, ако това има значение )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW 318 coupe(1.8ci) срещу Fiat Coupe (1.8 16V)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз си мисля че ако има възможност да се качи и на двата автомобила сам ще разбере що за кола е Фиат Купе! Наистина ускорението е по добро от дадения модел 318 на БМВ.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Убедих се, че такива хора нямат навиване. Само му кажи, като строши нещо по колата и отиде до магазин или сервиз, да се сети за тебе, и да си каже - абе що не послушах аз човека, та сега ше купувам тоя буклук за тая ХХХ сума...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Убедих се, че такива хора нямат навиване. Само му кажи, като строши нещо по колата и отиде до магазин или сервиз, да се сети за тебе, и да си каже - абе що не послушах аз човека, та сега ше купувам тоя буклук за тая ХХХ сума...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:GTipo написа:Убедих се, че такива хора нямат навиване. Само му кажи, като строши нещо по колата и отиде до магазин или сервиз, да се сети за тебе, и да си каже - абе що не послушах аз човека, та сега ше купувам тоя буклук за тая ХХХ сума...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:stef написа:GTipo написа:Убедих се, че такива хора нямат навиване. Само му кажи, като строши нещо по колата и отиде до магазин или сервиз, да се сети за тебе, и да си каже - абе що не послушах аз човека, та сега ше купувам тоя буклук за тая ХХХ сума...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:колега така както си го написал във заглавието БМВ318Сi-излиза че твоя човек иска бмв след 98 година а цената на такова бмв е около 3 пъти цената на фиат купе няма да се навие да слезе толкова ниско :DFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:stef написа:колега така както си го написал във заглавието БМВ318Сi-излиза че твоя човек иска бмв след 98 година а цената на такова бмв е около 3 пъти цената на фиат купе няма да се навие да слезе толкова ниско :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Е 36 - Кокал оглозган
Е36 ците са като голфовете прескачат се по улиците-никва индивидуалност! Относно Купето красиво и гаранция се насича по добре от Е 36 за дизайн да не говориме! А ако твоя приятел си вземе Е36 с 318/115кс ще остане доволен от към вървеж В сравнение с Купето.Като финал мога само да изкажа мнение че Е 36 е МОРАЛНО И МАТЕРЯЛНО ОСТАРЯЛ АВТОМОБИЛ ! аз да пипна читаво купе и да видим кой ще го заглеждат по улиците.tipo 1.7D
BRAVA 1.6-103hp
Коментар
-
Не знам ама щом човека е фен на моторите, значи ще му хареса Фиат Купе, не съм карал такова, но съм се возил, и това наистона е кола, която те залепя сериозно за седалката, когато се натисне газта, е разбира се най-доброто си е един мощен мотор, но този фиат е идеален еквивалент на мощен мотор, само, че е кола, аз също съм навит за Фиат Купе, но моторите нещо ме влекът повече, и се чудя, но ако той има мотор, и си търси бърза кола, това според мен е идеалният вариант.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар