DJ IMC написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Opel kadett cabrio gsi C20NE 115 h.p. Vs Brava 1,6 16v 182A4
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
Бижо Бижев написа:DJ IMC написа:Abarth. написа:Ми кадетче 1.8гси ако е пълна механична инжекция е 115кончета а сега за +- 20кила... и по едно ритмо неможеш да съдиш за всичките италианки...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
AstraGSi написа:Ама вие сте много интересни бе хора... Ръжда та ръжда.. бягали щот ги гони ръждата незнам си кво...Присмял се хърбел на щърбел.. аз каквито трагични типота и унота съм виждал, такава ръжда не е имало никъде... Ай сиктир.Колкото до пича с 1.6 типото с двата вала дето е рейсър - пич май ти си превъзбудения. Айде като си такъв състезател - имаш вече няколко оферти от разни "дървени кадети" .. стига си седял пред пц-то. Взимай ключовете от самолета и пристигай да доказваш колко върви таз фиатка Ех дееба, ма що винаги има такива типове дето нагазват в дълбоки води и си мислят че могат да плуват...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
AstraGSi написа:аз лично освен плоски лафове нищо друго не виждам.Като сте толкова бързи вадете атмосферните бегачки и да се почваме...?Ма май повечето от вас седят пред компа повече отколкото зад волана... може би щото колата прекарва повече време по сервизите ??ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
AstraGSi написа:kireto_007 написа:лафове за опели колкото щеш и то измислени от бившите им притежатели>>ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
AstraGSi написа:*Punto*PowerDriving написа:AstraGSi написа:Пич мойта кола е точно толкова стара колкото и твойта, така че не разсъждавай философски ...и вместо да ми дърпаш лекции относно историята на фиат и какви модели има фанете се организирайте и заповядайте на ОМВ в неделя вечер за да пробваме няколко фиатки с няколко опелетки... приканвам ви може би за 16-ти път в тая тема.Интересното е, че с всяко следващо мнение се вадят все по-философски и по-философски теории тип "Клавиатур Рейсинг" а не се намери нито един да каже по нормален човешки начин"Да, ей ме на, аз мисля че мойта кола върви и ще дойда да се пробваме в Неделя"
Коментар
-
AstraGSi написа:и кво ся излиза че от цел форум с 4000 и отгоре регистрирани фиатаджии нема ни един рейсър който да дойде сряда/еко или неделя/бояна за да отсрами марката?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
AstraGSi написа:*Punto*PowerDriving написа:AstraGSi написа:Пич мойта кола е точно толкова стара колкото и твойта, така че не разсъждавай философски ...и вместо да ми дърпаш лекции относно историята на фиат и какви модели има фанете се организирайте и заповядайте на ОМВ в неделя вечер за да пробваме няколко фиатки с няколко опелетки... приканвам ви може би за 16-ти път в тая тема.Интересното е, че с всяко следващо мнение се вадят все по-философски и по-философски теории тип "Клавиатур Рейсинг" а не се намери нито един да каже по нормален човешки начин"Да, ей ме на, аз мисля че мойта кола върви и ще дойда да се пробваме в Неделя"ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
ми като чу за ’’дзверото’’ 2.0 20V 220 сток и включи задна ... то реално няма шанс момчето и го знае . Колата е внесена преди 5 дни по поръчка м/у другото за един бургазлия . Едва ли ще пише по форуми но може да го питам дали дава да постна 3-4 снимки на возилото . Пуснах се с нея по магистралата , държи се стабилно но с този нисък профил не е за нашите пътища
Коментар
-
AstraGSiи кво ся излиза че от цел форум с 4000 и отгоре регистрирани фиатаджии нема ни един рейсър който да дойде сряда/еко или неделя/бояна за да отсрами марката?
Коментар
-
nick_jbl написа:AstraGSiи кво ся излиза че от цел форум с 4000 и отгоре регистрирани фиатаджии нема ни един рейсър който да дойде сряда/еко или неделя/бояна за да отсрами марката?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
nick_jbl написа:Да вярно че е така, малко сам се объркал за името на двигателя. пак за хондите мислиш ли че някой Фиат Браво/Брава има шанс срещу нея?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар