TRE GAZELE написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Opel kadett cabrio gsi C20NE 115 h.p. Vs Brava 1,6 16v 182A4
Collapse
Заключена тема
X
X
-
само не мие ясно каде са се доказали тия gsi че нещо не се сещам сигурно по сфетофарите в люлин и младост това са доста исвестни автомобилни сьстезания . да там сте номер едно ,по моргите е бол с части за тия каруци, затова газ колкото може повече и това е Yellow_Flash_Colorz_PDT_46bravo-bravisimo
Коментар
-
[quote="Abarth."]gsi_0890 написа:Abarth. написа:gsi_0890 написа:Abarth. написа:gsi_0890 написа:Бре какъв смех пада в тази тема направо корема ме заболя.първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче)Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери.чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още.ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултати
Коментар
-
kireto_007 написа:само не мие ясно каде са се доказали тия gsi че нещо не се сещам сигурно по сфетофарите в люлин и младост това са доста исвестни автомобилни сьстезания . да там сте номер едно ,по моргите е бол с части за тия каруци, затова газ колкото може повече и това е Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
Коментар
-
[quote="gsi_0890"]Abarth. написа:gsi_0890 написа:Abarth. написа:gsi_0890 написа:Abarth. написа:gsi_0890 написа:Бре какъв смех пада в тази тема направо корема ме заболя.първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче)Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери.чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още.ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултатиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. Айде колега с мен първо да ги пуснем преди да тръгнеш за Пазарджик :D Кадетче като на колегата с малки разлики(няма шибедах, има газова :D ) 1013кг. е без мен теглен е точно преди седмица аз съм точно 89кг. (снощи е проверено) Имаме приблизителни килограми на колите, значи съм в твоята категория :D :D
Коментар
-
Abarth. написа:Ми кадетче 1.8гси ако е пълна механична инжекция е 115кончета а сега за +- 20кила... и по едно ритмо неможеш да съдиш за всичките италианки...
Коментар
-
gsi_0890 написа:Abarth. написа:Ми кадетче 1.8гси ако е пълна механична инжекция е 115кончета а сега за +- 20кила... и по едно ритмо неможеш да съдиш за всичките италианки...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
DJ IMC написа:20, 30, 50...има ли значение...!? Факт е, че се е подиграл с доста по-млади от него и вървежни колици и продължава да го прави. Ако някой е много горд, че кара 2, 3, 5 годишна кола...да се пробва с него...ама пак да кажа...ше е много грозна гледкатаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Дърво викаш...ако ше се обиждаме...виж си първо в подписа "бегачката" с аеродинамика на ТУХЛА ЧЕТВОРКА, наречена фят тъпо и догава говори за дървета, аай (ударението е на второто "а")! И като не е голямата бегачка - избери си произволен атмосферен италиански кош да го пробвате с "25" годишното "дърво". Ще е мноооооого грозна гледката. Ама шубето е голям страх, нали? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар