Бате днеска има опел среща :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Opel kadett cabrio gsi C20NE 115 h.p. Vs Brava 1,6 16v 182A4
Collapse
Заключена тема
X
X
-
на Опел срещи не ходяимал съм Вектра GT и знам какъв и е вървежаособено как на втора подминава 100-те имал съм и типо двувалка и Браво 1.6колкото и да ми се иска Фиата да е по-бърз, не е ...,за Астрите няма да говоря ... там просто няма смисъл но както ще кажа за пореден път: "Продължавайте да мечтаете ..."Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:на Опел срещи не ходяимал съм Вектра GT и знам какъв и е вървежаособено как на втора подминаваш 100-те имал съм и типо двувалка и Браво 1.6колкото и да ми се иска Фиата да е по-бърз, не е ..., но както ще кажа за пореден път: "Продължавайте да мечтаете ..."ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
DiStefano написа:нещо изобщо не си в час приятелю115 коня беше моятане ме карай сега да търся митническата и да я сканирамex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
хехе ... пак сгрешитова е за 4х4 ... моята си беше само с предноима и друга която се води S2000 и е DOHC 16Vама кво ли ти го обяснявам тея работи ...фиатаджия и алфист съм от мнооого годинино има неща дето макар и с болка ги признавами то е някои Опели вървят повече от италянките ...Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
Бре какъв смех пада в тази тема направо корема ме заболя.първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче)Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери.чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още.ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултати
Коментар
-
DiStefano написа:хехе ... пак сгрешитова е за 4х4 ... моята си беше само с предноима и друга която се води S2000 и е DOHC 16Vама кво ли ти го обяснявам тея работи ...фиатаджия и алфист съм от мнооого годинино има неща дето макар и с болка ги признавами то е някои Опели вървят повече от италянките ...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
gsi_0890 написа:Бре какъв смех пада в тази тема направо корема ме заболя.първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче)Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери.чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още.ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултатиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:gsi_0890 написа:Бре какъв смех пада в тази тема направо корема ме заболя.първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче)Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери.чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още.ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултати
Коментар
-
Abarth. написа:gsi_0890 написа:Бре какъв смех пада в тази тема направо корема ме заболя.първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче)Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери.чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още.ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултати
Коментар
-
Момчета неискам да се заяждам, но какъвто и да е опел с ц20не ще бие било то типо било то браво 1.6 и било на 400 на 1000 или на цяла магистрала разтояние. Аз лисно имам тигра 1.4 и съм побеждавал браво 1.6 16в. на 400 метра(защото на горе можеше и да ме бие).тиграта е 90 коня.А за ц20хе. Това си е опелски мотор. Правен е с помоща на инжинери на лотос и на кослорт. Но през тези години тези фирми са имали взаимни проекти като легендарната Лотос Омега.Та както фият имат взаимни проктри с опел. В момента.
Коментар
-
hondaaaa написа:Abarth. написа:gsi_0890 написа:Бре какъв смех пада в тази тема направо корема ме заболя.първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче)Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери.чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още.ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултати
Коментар
-
gsi_0890 написа:Abarth. написа:gsi_0890 написа:Бре какъв смех пада в тази тема направо корема ме заболя.първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче)Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери.чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още.ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултатиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар