колкото и да не ви се вервааз тоя Кадетт го знам колко вървии далеч не смея да се заяждам с подобни GSiразбира се дето са в добро състояниеа и като цяло с Опелите винаги съм брал ядове и срами на мен не ми е особено кеф ама не мога да не призная неоспорими факти ... абе на който не му се верва да заповяда тука в ПЗ ... нали ви казах ... бири, мири .... лафове ... ше е забавнокфо се карате и се обиждате деба ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Opel kadett cabrio gsi C20NE 115 h.p. Vs Brava 1,6 16v 182A4
Collapse
Заключена тема
X
X
-
DJ IMC написа:Abarth. написа:Ми кадетче 1.8гси ако е пълна механична инжекция е 115кончета а сега за +- 20кила... и по едно ритмо неможеш да съдиш за всичките италианки...
Коментар
-
Ама вие сте много интересни бе хора... Ръжда та ръжда.. бягали щот ги гони ръждата незнам си кво...Присмял се хърбел на щърбел.. аз каквито трагични типота и унота съм виждал, такава ръжда не е имало никъде... Ай сиктир.Колкото до пича с 1.6 типото с двата вала дето е рейсър - пич май ти си превъзбудения. Айде като си такъв състезател - имаш вече няколко оферти от разни "дървени кадети" .. стига си седял пред пц-то. Взимай ключовете от самолета и пристигай да доказваш колко върви таз фиатка Ех дееба, ма що винаги има такива типове дето нагазват в дълбоки води и си мислят че могат да плуват...
Коментар
-
AstraGSi написа:аз лично освен плоски лафове нищо друго не виждам.Като сте толкова бързи вадете атмосферните бегачки и да се почваме...?Ма май повечето от вас седят пред компа повече отколкото зад волана... може би щото колата прекарва повече време по сервизите ??
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар