Колеги не съм сигурен дали точно тук трябва да пусна тази тема но ако съм сгрешил я преместете.Та става въпрос за следното ходили ли сте на "гонки" участвали ли сте в тях аз тази вечер ходих не ми е за пръв път до сега на тях не съм се пускал отделно с приятели 1 ,2 пъти се е случвало?Какво ви е мнението като цяло за уличните състезания?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Гонки"
Collapse
X
-
Жорко какво става с твойто Пунто ? А и има едно Пунто черно много раздуто няколко пъти го виждам на Слатинска ( не знам дали така се казваше улицата , по която върви автобус 11 перпендикулярна е на Гео Милев ) имаш ли някаква идея на кой е и какво е ?Май е модифицирано ГТ , защото ми се стори , че има кулер , но не знам та ако знаеш нещо мисля , че ще е интересно за всички .Слагайте си коланите
Коментар
-
BOIT написа:Жорко какво става с твойто Пунто ? А и има едно Пунто черно много раздуто няколко пъти го виждам на Слатинска ( не знам дали така се казваше улицата , по която върви автобус 11 перпендикулярна е на Гео Милев ) имаш ли някаква идея на кой е и какво е ?Май е модифицирано ГТ , защото ми се стори , че има кулер , но не знам та ако знаеш нещо мисля , че ще е интересно за всички .BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:BOIT написа:Жорко какво става с твойто Пунто ? А и има едно Пунто черно много раздуто няколко пъти го виждам на Слатинска ( не знам дали така се казваше улицата , по която върви автобус 11 перпендикулярна е на Гео Милев ) имаш ли някаква идея на кой е и какво е ?Май е модифицирано ГТ , защото ми се стори , че има кулер , но не знам та ако знаеш нещо мисля , че ще е интересно за всички .
Коментар
-
Ама как само гадно загатваш "интересна разработка с интересен мотор " :D Аз го виждах и когато беше без броните и беше МНОГО странно , но се разминахме мн бързо та освен ненормалното излъчване за Пунто и огромния кулер нищо не различих . Та не може ли да кажеш нещо повече за интересното ПунтоСлагайте си коланите
Коментар
-
BOIT написа:Ама как само гадно загатваш "интересна разработка с интересен мотор " :D Аз го виждах и когато беше без броните и беше МНОГО странно , но се разминахме мн бързо та освен ненормалното излъчване за Пунто и огромния кулер нищо не различих . Та не може ли да кажеш нещо повече за интересното Пунто
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар