Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БРАВО с/у другите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

charlie написа:
    хм, добре бе така като говорите толкова убедено зa японските двигатели, защо не вкарате малко факти (примерно личен опит, техн специф. и т. нт.). за да не съм голословен, ше ви дам пример - стило 1.9 JTD 150hp и Авенсис от новите с двг 2.2 D4D - ами стилото беше чуствително по-бързо особено като набиране, а забележете стилото е кола 2001, а аженсиса 2006. при това положение пък сравнението с 2.0 D4D ми се струва още по-безмислено... всъщност като изключиме ванкеловия двигател на RX8, и некой и друг боксер на субару, джапанките не прават нищо кой знае колко ярко и различно и най-вече иновативно (за разлика от фиат )
    д4д си е умряла работа,карал съм 3 тойоти и са си смях иначе лично съм карал crx 1.6 16в 136кс май беше и съм се дърпал с голф3 150к.с.- много малко съм пред него,типо 1.8 16в 136к.с. - пак съм пред него,бмв 520 дизел 14Х к.с. (незнам точно колко коня е) може да ми види единственно светлините за мъгла отзад ,бмв 318 ис пак остава назад (по огледалата м/у 2-4 коли) това става въпрос за разстояние от около 2км +- 100 метра,пускал съм се и с друг crx 1:1-абсолютно на равно вървим

Коментар

charlie написа:
      хм, добре бе така като говорите толкова убедено зa японските двигатели, защо не вкарате малко факти (примерно личен опит, техн специф. и т. нт.). за да не съм голословен, ше ви дам пример - стило 1.9 JTD 150hp и Авенсис от новите с двг 2.2 D4D - ами стилото беше чуствително по-бързо особено като набиране, а забележете стилото е кола 2001, а аженсиса 2006. при това положение пък сравнението с 2.0 D4D ми се струва още по-безмислено... всъщност като изключиме ванкеловия двигател на RX8, и некой и друг боксер на субару, джапанките не прават нищо кой знае колко ярко и различно и най-вече иновативно (за разлика от фиат )
      Напълно вярно
      forza forever

Коментар

TRE GAZELE написа:
        charlie написа:
        Напълно вярно
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

pugsy написа:
          charlie написа:
          д4д си е умряла работа,карал съм 3 тойоти и са си смях иначе лично съм карал crx 1.6 16в 136кс май беше и съм се дърпал с голф3 150к.с.- много малко съм пред него,типо 1.8 16в 136к.с. - пак съм пред него,бмв 520 дизел 14Х к.с. (незнам точно колко коня е) може да ми види единственно светлините за мъгла отзад ,бмв 318 ис пак остава назад (по огледалата м/у 2-4 коли) това става въпрос за разстояние от около 2км +- 100 метра,пускал съм се и с друг crx 1:1-абсолютно на равно вървим
          Абе и Хондите си имат модели дето не вървят чак толкова много.Обаче за crx съм абсолютно съгласен че много върви, просто защото съм се возил в такава и ви казвам-дърпа яко, а е 1.6 мотор.Не знам, на нея ли викаха "англичанката"?
          N.Y. State of Mind

Коментар

то,че има има но са много малкоангличанката не беше ли concerto или нещо такова

Коментар

не знам кой CRX си карал, но този който ме впечатли мен беше 1.6 150 к.с
              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Е,и аз да добавя че направих за смях БМВ 318,да доста неловко се получи!
                FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

Аз пък вчера замервах ускорение на магистралата. Малко под 10 секунди, с шибан приплъзващ съединител. Въпреки всичко чипчето си оказва влияние. Само да оправя съединителя и ще накажа шефа с неговата прехвалена 320D (2000 г.), голяяяма машина била Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                  Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
                  0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?

Коментар

Не съм засичал за колко дигам 100 ... Обаче 1-ва,2-ра,3-та,4-та и дигам 90 км/ч за нула време (даже ме беше страх да опъна бравото по магистралата ... не и с повече от 180 ) Скоро ще го замеря , но мисля че е около 10-тина секунди

Коментар

Саамо по полека колеги да не вземете да полетите де!
                      FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                      FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                      LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                      http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                      http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

MrElectro написа:
                        Не съм засичал за колко дигам 100 ... Обаче 1-ва,2-ра,3-та,4-та и дигам 90 км/ч за нула време (даже ме беше страх да опъна бравото по магистралата ... не и с повече от 180 ) Скоро ще го замеря , но мисля че е около 10-тина секунди
                        Ако ще замерваш ускорение, 4-а и 90 км/ч са несъвместими. Аз на 80-85 слагам 3-а, какво остава за 4-а. Нали знаеш, че мощността е най-висока при високи обороти.Пък може и да полетим, както се шегува колегата. Ако се заблеяме прекалено в километража и оборотомера, като нищо
                        Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
                        0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?

Коментар

Marea Bipower написа:
                          Chefo написа:
                          Slavi_Lancia написа:
                          Направо си му скрил шапката......
                          Абе не знам дали разбра, ама Хондата яко е отвяла HGT-то на колежката на момчето Той така един мой прииятел с баща си (имат Вектра GT - 2.0, 115 hp) си карат по магистралата. По едно време ги настига него малко, грозно и настъпено. Бащата решил да се заяде (щото си мислеше, че Вектрата е 3 коли наведнъж). И натиска той педала, пича натиска и той, пак педала, пак пича ... След което (по приказките на авера) грозната количка леко приклекна и замина нанякъде. Само успял да види надписа 480 Turbo на задния капак на грозното Volvo. Е, не че вървят много, ама явно пича знае как да натиска А колегата явно е попаднал на 2.0 iD, и те не вървят много
                          Абе вървят, не вървят такава беше историята, ако искате вярвайте но тая Хонда просто ми скри шапката, не знам какво им слагат в моторите ама вървят друго мнение не приемам
                          ..абе ко съм чел аз? кво съм разбрал че ти си го издухал с ХГТо? па то кво било. Макар че с ХГТ би трябвало да не му се дадеш лесно, ама и аз за тва с японки не се закачам. Веднъж и мен една хонда ме подпря отзад на магистралата аз реших да се правя на бърз свалям 4 та газззз.... пък пак 5 та , няма мърдане братче оня се лепнал зат мен все едно го влача на въже и как се отместих в дясно и отфърча напред
                          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Chefo написа:
                            Аз пък вчера замервах ускорение на магистралата. Малко под 10 секунди, с шибан приплъзващ съединител. Въпреки всичко чипчето си оказва влияние. Само да оправя съединителя и ще накажа шефа с неговата прехвалена 320D (2000 г.), голяяяма машина била Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                            теб отдавна те чакам да се пуснем да ти покажа какво са 9.2 до сто и как твоята кола неможе да ги направи без надолнище и попътен вятър
                            Originally Posted by pla_y_men
                            Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!

Коментар

абе да ви кажа бравото е по скоро от класа на корса не на астра аз на времето карах корса Б 1.6 16V GSI е нямам думи това беше единствения опел който ми харесваше така че да ви кажа че тва е един малак звяр
                              Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                              Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

ikov_Vr написа:
                                абе да ви кажа бравото е по скоро от класа на корса не на астра аз на времето карах корса Б 1.6 16V GSI е нямам думи това беше единствения опел който ми харесваше така че да ви кажа че тва е един малак звяр
                                Е кога на времето като си на 18години
                                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                                X