От изброените автомобили съм карал Астра, Голф и Браво. Мога да кажа, че Бравото е не с 1, а с 2 класи над Vw и Opel. Тъст ми има Астра 1.6 75 коня, допреди да вземем Бравото си мислех, че много върви Сега съм на друго мнение. Между другото, с Браво 1.6 16V съм кривил Vectra GT 2.0 115 hp, какво остава за по-малките им двигатели...Голф ... умрЕл хОй. Хайде 1,6 и 1,8 да не се сравняват точно с това Фиатче След като GT-версията (да не се бърка с GTI) диша праха, какво остава за другите двигатели?Civic ... не съм карал, но съм гонил едно такова - 1,5 или 1,6 (нямаше табели отзад). Е, не можах да го хвана, но и то не можа да ми избяга. С оглед на това, че бях с още двама човека багаж, резултатите са обнадеждаващи.И идва ред на Алфата. Предполагам, че ще е най-добра като скорост от всички изброени.То пък ще е срамота да тръгна да се дърпам с италиански автомобили
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВО с/у другите?
Collapse
X
-
Chefo написа:От изброените автомобили съм карал Астра, Голф и Браво. Мога да кажа, че Бравото е не с 1, а с 2 класи над Vw и Opel. Тъст ми има Астра 1.6 75 коня, допреди да вземем Бравото си мислех, че много върви Сега съм на друго мнение. Между другото, с Браво 1.6 16V съм кривил Vectra GT 2.0 115 hp, какво остава за по-малките им двигатели...Голф ... умрЕл хОй. Хайде 1,6 и 1,8 да не се сравняват точно с това Фиатче След като GT-версията (да не се бърка с GTI) диша праха, какво остава за другите двигатели?Civic ... не съм карал, но съм гонил едно такова - 1,5 или 1,6 (нямаше табели отзад). Е, не можах да го хвана, но и то не можа да ми избяга. С оглед на това, че бях с още двама човека багаж, резултатите са обнадеждаващи.И идва ред на Алфата. Предполагам, че ще е най-добра като скорост от всички изброени.То пък ще е срамота да тръгна да се дърпам с италиански автомобилиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:Chefo написа:От изброените автомобили съм карал Астра, Голф и Браво. Мога да кажа, че Бравото е не с 1, а с 2 класи над Vw и Opel. Тъст ми има Астра 1.6 75 коня, допреди да вземем Бравото си мислех, че много върви Сега съм на друго мнение. Между другото, с Браво 1.6 16V съм кривил Vectra GT 2.0 115 hp, какво остава за по-малките им двигатели...Голф ... умрЕл хОй. Хайде 1,6 и 1,8 да не се сравняват точно с това Фиатче След като GT-версията (да не се бърка с GTI) диша праха, какво остава за другите двигатели?Civic ... не съм карал, но съм гонил едно такова - 1,5 или 1,6 (нямаше табели отзад). Е, не можах да го хвана, но и то не можа да ми избяга. С оглед на това, че бях с още двама човека багаж, резултатите са обнадеждаващи.И идва ред на Алфата. Предполагам, че ще е най-добра като скорост от всички изброени.То пък ще е срамота да тръгна да се дърпам с италиански автомобилиСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Добавка към поста ми. Забравих баварката!!! Карал съм 316 i compact, честно казано не е нищо особено Очаквах повече от такъв автомобил. Дали защото е compact, не зная, но определено не вървеше толкова, колкото хвалят BMW-тата.Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?
Коментар
-
GTipo написа:Abarth. написа:Chefo написа:От изброените автомобили съм карал Астра, Голф и Браво. Мога да кажа, че Бравото е не с 1, а с 2 класи над Vw и Opel. Тъст ми има Астра 1.6 75 коня, допреди да вземем Бравото си мислех, че много върви Сега съм на друго мнение. Между другото, с Браво 1.6 16V съм кривил Vectra GT 2.0 115 hp, какво остава за по-малките им двигатели...Голф ... умрЕл хОй. Хайде 1,6 и 1,8 да не се сравняват точно с това Фиатче След като GT-версията (да не се бърка с GTI) диша праха, какво остава за другите двигатели?Civic ... не съм карал, но съм гонил едно такова - 1,5 или 1,6 (нямаше табели отзад). Е, не можах да го хвана, но и то не можа да ми избяга. С оглед на това, че бях с още двама човека багаж, резултатите са обнадеждаващи.И идва ред на Алфата. Предполагам, че ще е най-добра като скорост от всички изброени.То пък ще е срамота да тръгна да се дърпам с италиански автомобилиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Chefo написа:От изброените автомобили съм карал Астра, Голф и Браво. Мога да кажа, че Бравото е не с 1, а с 2 класи над Vw и Opel. Тъст ми има Астра 1.6 75 коня, допреди да вземем Бравото си мислех, че много върви Сега съм на друго мнение. Между другото, с Браво 1.6 16V съм кривил Vectra GT 2.0 115 hp, какво остава за по-малките им двигатели...Голф ... умрЕл хОй. Хайде 1,6 и 1,8 да не се сравняват точно с това Фиатче След като GT-версията (да не се бърка с GTI) диша праха, какво остава за другите двигатели?Civic ... не съм карал, но съм гонил едно такова - 1,5 или 1,6 (нямаше табели отзад). Е, не можах да го хвана, но и то не можа да ми избяга. С оглед на това, че бях с още двама човека багаж, резултатите са обнадеждаващи.И идва ред на Алфата. Предполагам, че ще е най-добра като скорост от всички изброени.То пък ще е срамота да тръгна да се дърпам с италиански автомобили"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:ного си надъхан, ма като ти излезне некое алфе TS 1.6 120 коня с бравото уекинко че издъхнеш... за сивиците от по над 150 коня изобшо нема да отвараме думаFiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
Коментар
-
Chefo написа:charlie написа:ного си надъхан, ма като ти излезне некое алфе TS 1.6 120 коня с бравото уекинко че издъхнеш... за сивиците от по над 150 коня изобшо нема да отвараме дума"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
DiStefano написа:не знам как си я "изкривил" тая Вектра 115 коньовата?!предполагам че е било челен удар или страничен, а може би заден ?!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee, не се вързвай. Колкото и да хвалят Опел, нека да мислим реално - 2000 см3, 115 коня ... срещу 1600, 103 коня, 16 клапана при това, и за капак - италианец. Пък и къмто 200 килца е разликата между колите. Нека му се струва нереално на човека, аз не мисля, че което и да е Браво 1.6 ще има проблеми срещу такава Вектра.Преди време при Вальо Елкона във Варна беше дошло едно земане, което имало Калибра 150 коня и се възмущаваше, че колата му не била наред (2 дни след последния елкон), а критерият му беше, че един Сивик 125 коня го накарал да си говори сам ...Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
Коментар
-
Chefo написа:iee, не се вързвай. Колкото и да хвалят Опел, нека да мислим реално - 2000 см3, 115 коня ... срещу 1600, 103 коня, 16 клапана при това, и за капак - италианец. Пък и къмто 200 килца е разликата между колите. Нека му се струва нереално на човека, аз не мисля, че което и да е Браво 1.6 ще има проблеми срещу такава Вектра.Преди време при Вальо Елкона във Варна беше дошло едно земане, което имало Калибра 150 коня и се възмущаваше, че колата му не била наред (2 дни след последния елкон), а критерият му беше, че един Сивик 125 коня го накарал да си говори сам ...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар