Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опел(С20ХЕ)vsBravo 2.0 20V/400 м

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чичо Скруч написа:
    toko написа:
    хах манете ги тея светофарни гонки... коли се редят! а лафа с корсата изби щуката :D
    Абе пич,искаш ли да се разберем на някакви сериозни пари,да докарате едно атмосферно Браво 2.0 20В,квото искате/147-155/ и ако същата Корса му откъсне главата с 5 тролея,ше си засилиш колата в най-близкия стълб,ма преди това ше дадеш парите!А до Калибрата ми,съмнява ме някой от тез "доказани" бойци да се опре! Не съм си търсил коли за гонки,но предполагам че това е бил Бобо пич,ма като гледам всички форумни 2.0 20В да излезнат срещу неговата Калибра,резултата ще е един и същ= за опела!
    але майко
    : Der Engel ist Viren :

Коментар

Ти какво разбираш под сток?Ми нормална Корса Б!
      C20XE RULZ

Коментар

Чичо Скруч написа:
        уплашихме се братле ... заеби ... не ща да падам от бърза корса с главно Б ... и от 18 секундна калибра като ти гледам аватара си поредния фанатик сигурно много те праскат КР-чета или и от тях си по-бърз ?

Коментар

Чичо Скруч написа:
          Ама ти действително ли си вярваш, че Опел Корса 1.6 16V сток ще бие Браво 2.0 20V ???Мисля, че тази сутрин като си станал си забравил да си изпиеш хапчетата...
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз пък все си мислех, че никога няма да видя такава тема в този форум... Ама нейсе...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

VirenEngel написа:
              Чичо Скруч написа:
              уплашихме се братле ... заеби ... не ща да падам от бърза корса с главно Б ... и от 18 секундна калибра като ти гледам аватара си поредния фанатик сигурно много те праскат КР-чета или и от тях си по-бърз ?
              Абе тъпанар,допреди 1 мес имах КР,ма кво да ти обяснявам,не е 18 секундна,23, Карай си фиатчето и си мисли че караш кола,ма внимавай да не закъснееш да не те плеска тати! Колега, спазвай добрият тон във форума. При следваща обида към потребител ще получиш жълт картон. Прочети правилата на форума и се придържай към тях. Поздрави kiro_of_the_day
              C20XE RULZ

Коментар

Чичо Скруч написа:
                VirenEngel написа:
                Чичо Скруч написа:
                Абе тъпанар,допреди 1 мес имах КР,ма кво да ти обяснявам,не е 18 секундна,23, Карай си фиатчето и си мисли че караш кола,ма внимавай да не закъснееш да не те плеска тати!
                Ми ако си мърльо и 30 секундна може да е
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

То се е видяло че и един старт няма да излезе,айде със здраве!Брат къпя се чат-пат,не много често,но се случва! Май е време да се заключи темата!
                  C20XE RULZ

Коментар

Чичо Скруч написа:
                    VirenEngel написа:
                    Чичо Скруч написа:
                    Абе тъпанар,допреди 1 мес имах КР,ма кво да ти обяснявам,не е 18 секундна,23, Карай си фиатчето и си мисли че караш кола,ма внимавай да не закъснееш да не те плеска тати!
                    все си мислех че ше е нормален лаф ама ...виж ся църул кух ... ти незнам на кой какво ше обясняваш ама чакай аз да ти обесна ...аз имам 2 дърти и 1 чисто нова кола на няма и 5к километри ...имал си що годе бърз хечбек до преди месец ...грешка че си го сменил ...сега имаш бавно циганско ферари ... гледам горе на панчарево, комшията ми в съседната къща - му гние едно такова в двора и го е оставил за колиба на кучето си а то си е набелязало багажника за кенеф ... щото за друго не става - толкоз е изгнило ...а да - става ... има МНОГО добро челно съпротивление и можеш да го пуснеш в некоя по дълбока пропаст да видиш ускорението ... евентуално може да падне под 17сек. на 400м свободно падане ...там тва село ли е кво е РИЛА - ако там по-бърза кола няма значи всички останали са с каруци и магарета ... ясен ли съм ...старт няма да има щото и с пари се надигаш което веднага ми става ясно колко си прост ! кво ... за колко 300-400лева ли бе пишка ? ми тя толкова струва калибрата !!! ... и кво да се пускам с нея ... ми требе кола за кола да се пускаме като по филмите да се надъхваш - ма требе да изкочиш с едни 7к залог щото толкоз е по скъпа мойта ...айде слагай дънките "мЪдок" и якето от димитровград и да бягаш там при фанатиците и се лъжете по евтините кръчми пред кухите момета и не са занимавай с гонки щото в класа си тая кола е една от НАЙ-бавните - твойта имам предвид ... ти какво си помисли ?а корсата като стане автомобил може да сме вече в летящи чинии ... толкова време ше е минало ...За тази тирада би трябвало да получиш директен жълт картон, но ще се въздържа. И двамата прочетете правилата внимателно и занапред ги спазвайте. Комплексите си може да избивате на друго място - тук няма да стане! Ясен ли съм?Поздрави kiro_of_the_day

Коментар

Working...
                    X