Здравейте.Не си падам по дръпки и гонки,но ми се струва ,че 166-цата,която имам-136 жтд не дърпа,за конете си.1ва и втора ми се струват доста къси,имам чуство че от 3-та почва да се усеща мощността.Предполагам е заради теглото й,при скоростти над 70-80,върви бая добре.Поне такова ми е чуството,карах на познат и неговата,същата работа.Имаме във фамилията и 2 146 тд 90 коня,и ми се струват по отзивчиви при подаване на газ,предполагам заради теглото им,незнам...Като я сръчкам 166-цата,ми се струва че има смисъл докъм 3000-3200 да се цеди,после ако не превключиш на следващата,нема смисъл да я цедиш повече. 146ците ни си набират на дадена предавка докъм 4000 оборота...А и комфорта на по големия автомобил,може и да ме лъже,скоростта по не се чувства-незнам.146-цата която подарих на баща ми ми се струва по отзивчива,накарах го да правиме дръпка-изрязах го ,после мислех че не я е ръчкал както трябва,и й се качих след като слезнах от 166,и пак ми се стори че се реже по добре на ниските скорости.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
166 жтд136 ми се струва че не върви...
Collapse
X
-
Поне и засечи някакво време, 0-100 примерно. Според производителя достига до 100 за 10 сек, което на мен ми изглежда напълно ок. След 3та и нагоре върви по добре защото мотора върти повече време обороти близки до макс въртящия момент който би трябвало да е 300 нютона на 2000 оборота. 146 2.0 тд(90) няма как да има шанс, дори и на теория.
-
https://www.youtube.com/watch?v=yBvUtimWWDg
Стокова Либра 140 к.с
След 3К не трябва да има никакво тъпчене, по скоро те лъже.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар