Възможно ли е такова нещо? Брава 1.6 16V -> 128 коняТака твърди продавача, на всичкото отгоре така било фабрично... Доколкото знам, тоя мотор е 103 коня (или 90 за някои произвеждани за Германия)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 128 коня???
Collapse
X
-
Може и тук: http://vin.alfaromeo-bg.com/Нищо, че пише Алфа, дава и за ФиатНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Re: Brava 128 коня???
p написа:Възможно ли е такова нещо? Брава 1.6 16V -> 128 коняТака твърди продавача, на всичкото отгоре така било фабрично... Доколкото знам, тоя мотор е 103 коня (или 90 за някои произвеждани за Германия)Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Re: Brava 128 коня???
Korun написа:p написа:Възможно ли е такова нещо? Брава 1.6 16V -> 128 коняТака твърди продавача, на всичкото отгоре така било фабрично... Доколкото знам, тоя мотор е 103 коня (или 90 за някои произвеждани за Германия)
Коментар
-
Пак го питах, но той каза, че колата си е точно толкова коня и то фабрично, че е купувана нова от България, че мотора наистина е рядко срещан - в България имало само три такива, като другите две били блъснати (Тия неща ги пиша като доуточнение и евентуално за информация на fiat-маниаците )Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:Пак го питах, но той каза, че колата си е точно толкова коня и то фабрично, че е купувана нова от България, че мотора наистина е рядко срещан - в България имало само три такива, като другите две били блъснати (Тия неща ги пиша като доуточнение и евентуално за информация на fiat-маниаците )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар