Колеги днес след доста спорове се дръпнахме с мареата ми 1.8 срещу венто1.9 тди и бмв 316компакт , според вас как е протекло за жалост нямам клип :/ не повече от 500 метра беше .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа vs Vento vs Bmw...
Collapse
X
-
Мареата ми направи два старта първия 2 коли паднах , втория към кола паднах , мислим че или мареата е много умряла с 15 джанти 195/50/15 гуми бях и с пасажер 105кг до мен ,общо 200кг бях по тежък ..или вентото е с друго турбо или чип , било е кола на някакъв специалист по бегачки преди много години , бмвто го разцепих 6-7/коли за мен , пробвал съм се с Ауди 80/1.9тди 90коня то беше с 150кг повече от мен и +5 коли за мен..ама вентото е самолет или мареата е умрела ;дFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Ibiza написа:Странно по принцип са много спрели във стоков вид 1.9 90 кс.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
didich написа:Що не се обаждаш като правите такива работи по София, пък и да изям шамарите важното е адреналин да имаFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Вентото в сток вид е пълен мъртвец(имал съм такова и имам база за сравнение). След чипосване вече ти ще лапаш пушека, дори чипа да е нормален без издевателства. Ако е с някакъв зверски чип вече картинката става грозна. Имам приятел с Ауди А3 1.9 90 със много агресивен чип, смятай че чипосана 110-ка не може да го стигне и като им каже че е 90 коня никой не вярва. Вече друг е въпроса дали ще ти каже че е с чип. Освен че попушва повече от нормалното по друго няма как да разберешТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
ха колеги бях забравил темата има леко развитие с още 3 старта с бързото венто тди 90 коня , всеки път няма кой да снима :/ на старта бях с зимни гуми 14ки ( предишния път бях с 15ки на алуминиеви ) още на захапването му правя 1 кола и вкарам ли втора след 70 вече изостава доста , пробвах и от летящ на 2ра пак същата работа след 70 пада , това беше само с смянта на гумите с катализатор и на ГИ , пробвах бмв 320д 136коня което ме би кола и половина до 140км , но бях с летните 15ки очаквам да го смачкам в момента с тези 14ки без катализатор и нови дюзи на газовата , а на бензин ако е оправя може и да имам още повече шанс но там нещо се задавя звяра :ДFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Valiosport написа: Преглед на мнениетоВентото в сток вид е пълен мъртвец(имал съм такова и имам база за сравнение). След чипосване вече ти ще лапаш пушека, дори чипа да е нормален без издевателства. Ако е с някакъв зверски чип вече картинката става грозна. Имам приятел с Ауди А3 1.9 90 със много агресивен чип, смятай че чипосана 110-ка не може да го стигне и като им каже че е 90 коня никой не вярва. Вече друг е въпроса дали ще ти каже че е с чип. Освен че попушва повече от нормалното по друго няма как да разбереш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар