моята е темпра 1,4 ако има мераклии да пишат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
интересно ми е иска ли някои да си премерим колите на 0-400м
Collapse
X
-
Санчо
Re: интересно ми е иска ли някои да си премерим колите на 0-
dodo2 написа:моята е темпра 1,4 ако има мераклии да пишат
Коментар
-
Не, нямам турбина, споко, нали ти писах че е 1.1 53hpa, сега е до 65hpa, така че ще е забавно и то предлагам да е някъде из София, не ми се разкарва до Божурище или някъде другаде!!! Например на "България"...не знам.Тук пишем на кирилица!Колега, пиши на кирилица, много те моля, тук си имаме правила, които всички спазваме, а и на мен ми омръзна да се явявам като даскалица по литература и непрекъснато да поправям постове......PUNTO TURBO
Коментар
-
loshia написа:ne we niamam turbina spoko nali ti pisah che e 1.1 53hpa sega da e 65-68hp taka che shte zabavno i to predlagam da e niakade iz sofia ne mi se razkarva do bojurishte niakade drugade!!! naprimer na balgaria ne znam._______________________________________
0885261834
Коментар
-
Добри
И аз бих се пробвал. Карам Темпра 2.0, която на теория трябва да е 113 коня. Вече се пробвах с Типото на Митко и загубих. Т.е. със сигурност колата ми е под 90 коня. Сега ми е интересно дали е по-слябичка и от 1.4.
Коментар
-
Mitko написа:me_to_u написа:Добри написа:Т.е. със сигурност колата ми е под 90 коня
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар