lulinsquad написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
интересно ми е иска ли някои да си премерим колите на 0-400м
Collapse
X
-
mariobg
-
Selqatin написа:lulinsquad написа:то и мойто време ми се вижда слабичко, ма не мога да намеря из гугъла, колко дават коли като мойта на 400м нормално....ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
lulinsquad написа:Selqatin написа:lulinsquad написа:то и мойто време ми се вижда слабичко, ма не мога да намеря из гугъла, колко дават коли като мойта на 400м нормално...._______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:lulinsquad написа:то и мойто време ми се вижда слабичко, ма не мога да намеря из гугъла, колко дават коли като мойта на 400м нормално....
Коментар
-
Selqatin написа:lulinsquad написа:Selqatin написа:lulinsquad написа:то и мойто време ми се вижда слабичко, ма не мога да намеря из гугъла, колко дават коли като мойта на 400м нормално....ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
milen
-
Mitko написа:milen написа:колко коня е типо 2000 8клex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Mitko написа:Shefa написа:Ако ще има старт и аз съм там с едно Унце 1.4.Преди време направихме старт с две Типо 1.6-90к.с. и Уното би.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар