Според мен излиза, че ARL-а не е чудо невиждано :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голф 4 1,9 тди 150к.с.+ремап,
Collapse
X
-
emzo написа:накрая ще излезе , че e било някво чипнато ASZ :D--------А3 или Г4 - раликата е малка.Ето клип от моята А3ка - AHF - 110к.с. +++Чек че забравих клипа - https://youtu.be/JEYNOCuCMT0Ама до 200, кутията я ограничава.pplk написа:Според мен излиза, че ARL-а не е чудо невиждано :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Дай да те прецепя с купето със СТО метра на 402м и да мирясаш ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Valiosport написа:emzo написа:накрая ще излезе , че e било някво чипнато ASZ :D--------А3 или Г4 - раликата е малка.Ето клип от моята А3ка - AHF - 110к.с. +++Чек че забравих клипа - https://youtu.be/JEYNOCuCMT0Ама до 200, кутията я ограничава.pplk написа:Според мен излиза, че ARL-а не е чудо невиждано :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Ами колата не е мерена, нито на дино нито на техника, стрийт кола е и се кара всеки ден, онова тди дето е дало тея времена 100% че го карат и те всеки ден до работа на климатиче Aко имаш какво да изкараш без да си чешем клавиатурите съм готов да изкарам невървящото нещо много скороpplk написа:Тая с 11,4 на Валката ли е? Щото ако не е, що го пишеш?'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
stioan80 написа:стига сте ги хвалели тези ARL-ли като се чипосат не са чак толкова бързи карал съм няколко.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Сроред мен е време да те опуша и да спреш да дрънкаш глупости във форума, да видим какво ще измислиш за оправдание в темата :D Аз не се занимавам да гледам клипчета като теб, аз ги гледам "на живо" клиповете.Остави ми номера си на Л.С. ако ми се наложи да пътувам към София да ти звънна, да я видим тази Крома, наистина ли е толкова бърза колкото я изкарваш или просто не си се качвал на друг автомобилValiosport написа:Ако съм искал да правя дизела бърз да съм го направил, но просто не ме интересуват гонките. Имам легендарната турбина ГТБ2260вк, която е класика при много напомпени ТДИ-та, имам нужните познания за да си направя всичко и да го сглобя, но просто това не ме вълнува... Винаги съм искал колата да е засилена в рамките на допустимото и преди всичко да е здрава.Пожелавам ти успех с проекта ти Мисля че е време модераторите да заключат тази тема...207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Редно е да ви наказват модераторите за това безмислено цитиране...Едни и същи цитати по 100 пъти... Знам какво съм казал, не е нужно да ми цитирваш мненията, кажи нещо съществено по темата, например на колко сте надули турбината?Щом темата не е за мен приемам извиненията ти. Още в началото на темата те попитах откъде си сигурен че колата с която си се гонил е такава за каквато я смяташ, не ми отговори... Мисълта на поста ми е че масово всеки гледа да си преувеличи конските сили, тоест реално колата може да е 90 и да е позасилена до 150 и от там ти да си мислиш че си се гонил с мапнат ARL. 90 коня ТДИ с код ALH е с турбо като на 110, слагат се дюзи от 110 и се мапва и става около 140-150, имам познат с такава 90-ка напомпена с друга турбина дюзи над 170к.с. ARL с оригиналната си турбина с ремап си вади 190к.с без проблеми, а ако тръгнеш да се заиграваш с ARL-а става грозно.Щом мислиш че авточобила ти е толкова бърз може да направиш клип на нас зрителите с "по-бавните" коли, да погледамеТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Не е редно да даваш на модераторите наклон, ама аре.От какъв зор трябва да ти отговарям от къде съм сигурен за Голфа? Приеми, че предположенията ти са грешни.Имаш ми телефона, обади се да видиш клип на живо :D Темата наистина не е за теб и няма за какво да ти се извинявам. Не е и за ARL-и, дюзи и турбини за тях и кви коне могат да изкарат. Темата е, че един Голф беше пребит от една Крома.Поздрави!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Valiosport написа:90 коня ТДИ с код ALH е с турбо като на 110, слагат се дюзи от 110 и се мапва и става около 140-150, имам познат с такава 90-ка напомпена с друга турбина дюзи над 170к.с. ARL с оригиналната си турбина с ремап си вади 190к.с без проблеми, а ако тръгнеш да се заиграваш с ARL-а става грозно.Щом мислиш че авточобила ти е толкова бърз може да направиш клип на нас зрителите с "по-бавните" коли, да погледамеBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар