pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голф 4 1,9 тди 150к.с.+ремап,
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
коцев написа:То един път ще е.Няма да са много пъти.punto HGT
Коментар
-
Колега, не е въпрос на заяждане или каквото и да е друго.Така както теб те дразнят джиповете с тъмните стъкла ,така и нас ни дразнят такива гонки където има и други участници в движението .Хубаво е такива гонки да се правят на определени места където няма други участници в движението пък ако ще и 500км да се вдигнат.Но по бул.България /минавал съм го много пъти тоя участък/ да се вдигне такава скорост не е опасно само за водача ами и хората движещи се по тротоара или коли движещи се в другото платно.Така го разсъждавам и така го пиша . :D
Коментар
-
Абе по принцип си е така. Малко или много опасно няма. Но понякога няма нито коли , нито хора и е възможно да натиснеш за малко. Друго си е тиквениците с кросарките, където карат в час пик на зиг-зак покрай колите.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Коцев, абсолютно прав си и такива изтъпления не е редно да се правят в населени места. Това, че съм го направил един път не ме оневинява, напротив, ясно ми е до какво може да доведе подобно поведение и се старая да нарушавам правилата минимално, но винаги има изключения. Но хайде да не превръщаме тази тема в продължение на онази.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
коцев написа:То един път ще е.Няма да са много пъти.GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
emzo написа:Не че искам да те дразня и да защитавам Валентинчо, но :- кромата тежи- автомат- 200 коня дали и като нова ги е имала под капака ? ARL мапнат добре, върви много добре.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Снощи с един приятел както си пътуваме по околовръстното (с Алфа 156 2,4jtd 150hp) отзаде пресветва на пожар някакъв клошар с голф 5 2.0тди. Оставихме го да се изравни с нас към 80км/ч и после настъпахме до 160-170... имаше поне 3-4 коли разлика и после келешчето в голфа на светофара гледаше на другата страна, явно му беше гузно доста. Валентине да не си бил ти?GTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
-
v1per написа:Снощи с един приятел както си пътуваме по околовръстното (с Алфа 156 2,4jtd 150hp) отзаде пресветва на пожар някакъв клошар с голф 5 2.0тди. Оставихме го да се изравни с нас към 80км/ч и после настъпахме до 160-170... имаше поне 3-4 коли разлика и после келешчето в голфа на светофара гледаше на другата страна, явно му беше гузно доста. Валентине да не си бил ти?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
[quote="Valiosport"]v1per написа:Pplk, не знам за какви клипове ми говориш и защо ме намесваш в спора ви като не ме интересува,207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
murdera написа:Кромата стокова е повече коне от чипнатия голф, нормално като е чипната да припада голфа...пс. абе май не е нормално, щом голф-а пада, значи нещо не е наред Yellow_Flash_Colorz_PDT_05GTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар