Да се похваля и аз с придобивката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето Punto HGT :)
Collapse
X
-
Честита придобивка, колега. Много безаварийни километри ти пожелавам. С тия големи джантоци сигурно е мърда по завоите Дано да имаш пътища по твоя край горе долу.Какви пари го плаща това пунто. Че аз карам мк1 спортинг-а и нещо постоянно съм в депресия че не върви. Преди това карах купе с мотор като твойто пунто и си ми беше екстра. Заглеждам и стилота с 1.8 133 коня мотора ама нещо не виждам читави.
Коментар
-
Честито колега, със здраве да си я караш, язък че не си от София, веднага ти хвърлям ръкавицата да си сверим часовниците с една дръпка Това е темата в другия раздел за този модел пунто http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=77697Ето тука има инфо за колата http://www.cars.bg/c1149413punto HGT
Коментар
-
Благодаря ви колеги! Колата е със спортни пружини и с тея джанти залепва доста добре в завоите.. За съжаление пътищата в моя край са под всякаква критика, но като цяло радва количката.. Взех я за 2300 но вече ми стъпи х2 с обслужване, регистрация, озвучаване и тн. Все пак е нов внос и беше доста позанемарена.. didich тея дни ми предстои сваляне и ремонтиране на вариатора и подмяна на изпускателната система и след това може да ги пуснем (често ходя към софия и няма да е проблем) Само се чудя да си сложа ли оригинални гърнета и тръби на 50мм или да я правя с резонатор и спортно гърне на 60ммedit: обявата е моя, но държа да кажа че колата не ми е много належаща за продаване на този етап
Коментар
-
На 60мм тръби незнам дали няма да умре, по скоро се допитай до човек, който се занимава с направата на изпускателни системи, имай предвид, че спортната изпускателна система на "supersprint" също е на 50мм, колкото са и оригиналните тръби.Аз съм махнал катализатора и съм го заменил с резонатор, както и на мястото на крайното гърне съм сложил спортно такова, средното гърне е проходно и не прави тапа на цялата изпускателна така, че е безмислено да го махаш и да слагаш резонатор и на негово място.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар