fiatsliven1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мойто фиятче - Браво 2.0 20v :)
Collapse
X
-
Bane
ivopifeca написа:Тва 20 хе на опел,косоуърт ли го е правил,или си е на опел?
Коментар
-
fiatsliven1 написа:Вчера имах гонка с JTD+чип има и клипче но колегата не иска да го качваме победата е за мен и от място и от летящfiatsliven1 написа:Браво колега модела е браво JTDmitkosoft написа:И двамата ще сме еднакво смешни гледал съм такива фиати като твоя на драг на тренировките дават по 15.5 секунди аз с моите 100 коня ще дам най-много 16 така, че и на двамата ще се смеят нищо че ще ме биеш с малко, както казах за шоуто
Коментар
-
pr_00f написа:fiatsliven1 написа:Вчера имах гонка с JTD+чип има и клипче но колегата не иска да го качваме победата е за мен и от място и от летящfiatsliven1 написа:Браво колега модела е браво JTDmitkosoft написа:И двамата ще сме еднакво смешни гледал съм такива фиати като твоя на драг на тренировките дават по 15.5 секунди аз с моите 100 коня ще дам най-много 16 така, че и на двамата ще се смеят нищо че ще ме биеш с малко, както казах за шоутоFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
murdera написа:Браво 105 с чип някакъв критерий за вървеж ли е, преди много години бях карал с/у пунто 1.9JTD с чип,надуто колко може, но беше доста , доста отзад на 300м.(а колата ми е да била тогава някаква средна-висока 15ка....)Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Bane
Коментар
-
fiatsliven1 написа:Кво е правено по колата не ви интересува за 150тка е чук А който иска се съзтезаваме тук е мястото да ми кажеFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар