S.W.A.T. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мойто фиятче - Браво 2.0 20v :)
Collapse
X
-
Аз я знам тая кола понеже съм от Сливен, не съм го гледал в гонки но имам една молба към колегата да отпуска малко педала на газта, че съм го виждал на няколко пъти да прекалява. А иначе ако иска съм навит да се пуснем за шоуто без никакви залози и тем подобни в следните дисциплини:-четвърт миля-летящ старт от 80Тва за летящия старт незнам от къде ми дойде.И още нещо щом си рацер очаквам на 13 и 14 другия месец да те видя в клас А на драг състезанието.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Red Storm написа:S.W.A.T. написа:20v turbo ти трябва най малко'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
fiatsliven1 написа:Ти със 100 конски сили на драг официално ли се пускаш? :DFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:И двамата ще сме еднакво смешни гледал съм такива фиати като твоя на драг на тренировките дават по 15.5 секунди аз с моите 100 коня ще дам най-много 16 така, че и на двамата ще се смеят нищо че ще ме биеш с малко, както казах за шоутоFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар