Bane написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мойто фиятче - Браво 2.0 20v :)
Collapse
X
-
Тва с колата на тати ме изкефи това ми е третия фиЯт браво 1.4 съм имал 1.8 съм имал хонда eg6 съм имал 125 коня така че тия където много вии знаят устите за на тати колата и за първата кола ... Успех не казвам че е много бързо тва браво но си се стряска бързи са GTR, M5 F13 и т.н. Просто ви казвам с какви коли съм се съзтезавал и жалко че клип със саксото е невъзможен защото пича се блъсна.. С астрата скоро (ако е навит пак :D)
Коментар
-
fiatsliven1 написа:Тва с колата на тати ме изкефи това ми е третия фиЯт браво 1.4 съм имал 1.8 съм имал хонда eg6 съм имал 125 коня така че тия където много вии знаят устите за на тати колата и за първата кола ... Успех не казвам че е много бързо тва браво но си се стряска бързи са GTR, M5 F13 и т.н. Просто ви казвам с какви коли съм се съзтезавал и жалко че клип със саксото е невъзможен защото пича се блъсна.. С астрата скоро (ако е навит пак :D)FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Bane
-
fiatsliven1 написа:Само да излезе от бокса :D нема да ви се вервааа нема да ви се верва ... Иначе повечето сте прави много куц кон е стокова скоро видео с автовозиAlfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+
Коментар
-
Чакае клипчетата на поредният не "узрял" младеж, чакам да видя и тези автовози че не съм виждал скоро. Дано не си поредният а който колата у баш накрая има проблеми и спира проета иначе щяло да стане еди си какво.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар