C20xe беше ама вие тука сте мн зле верно ... Едните професори големи другите хал хабер си нямат :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мойто фиятче - Браво 2.0 20v :)
Collapse
X
-
Еми с доста коли съм сверил часовника да ти кажа "професоре" и стило 2.4 абартово съм точкувал и алфа 147 2.0 без селеспийда и други коли дето са доста пъргави прост пример е едно саксо 16 клапаново със спортни валове олекотен маховик къса кутия и ремап върви с мен на кантар почти така че явно вашите хгт-та са били доста убити наистина за да говорите така.. Аз съдя по това какви коли минават и какви немогат така че ....
Коментар
-
fiatsliven1 написа:Еми с доста коли съм сверил часовника да ти кажа "професоре"
Коментар
-
Bane
Браво ХГТ да върви кантар с горе посоченото саксо трябва да си вкарал пари поне колкото за още едно ХГТ в прилично състояние, че даже и повече.
Коментар
-
fiatsliven1 написа:Карайте си чупените дизелтаци с баровете :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
billyboy` написа:Поредния превъзбуден младеж със първата кола във живота си.147/1.9 Жив Турбо Дявол (JTD) / 115+++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар