Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 ще припада
Collapse
X
-
Жалко, че живея толкова далеч от големите градове... Бившото Бравоче още ми е под ръка, и можеше да го взема за една гонка, да накажем Хондозавъра Чак ме е яд, че няма колега от форума, да се пуснат с хондата.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Жалко, че продадох моето! Преди да го купя, мечтаех за Сивик 1.4 90 коня и винаги съм желал да се пробвам с такъв Сивик, за да видя коя върви повече. Имам приятел с такъв Сивик 75 коня с доста модове. Бившата му Хонда беше 5-ца 1.5 101 коня купе с чип, генерация, редена кутия и не знам какво още. Биеше с малко 125 коньовите Сивици. Пуснахме се и ми направи 3-4 коли от място до 120. На летящ старт ме биеше с по-малко. Та въпросното момче после взе 6-цата, модна я, но каза, че няма смисъл да се гоним, щото ще е доста назад.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Колата я пише, и всички я знаят, за място казваш ти, за време нека да е почивен ден.GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
Не знам дали сте наясно, но Сивик и Браво не са в 1 клас. Сивика е поне със 100 кг по-лек и с 20+ коня отгоре. Ти как очакваш да е гонката ? 10 коли за Бравото ли ?Тука същата работа като при Е36 и другите "бегачки". Всички, включително и аз, плюем Е36-тиците, ама няма как да се сравни 1 Сивик 1000 кг максимум с 1 БМВ 1300 кг. Нито пък аз моето Браво мога да го сравня с 316, щото при почти еднакви коне БМВ-то е с поне 130 кг по-тежко от Бравото и е логично да падне. Ама затова БМВ-то предлага возия и комфорт, които Фиата не може да предложи, а за Хонда да не говорим.
Коментар
-
v1per написа:S_BANKOV написа:Колата я пише, и всички я знаят, за място казваш ти, за време нека да е почивен ден.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Май колегата никой не наказа... Ама причината май е, че всички се хвалят как им вървят колите(ино и шес, шеснайс ве), а като се хвърли ръкавицата, всеки се спотайва... :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар