Колега, понавървяват тези Волва. А ти случайно ли си се сетил или има мераклия за гонка с такова Волво ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.6 vs volvo 440 1.7t
Collapse
X
-
slav4o_vt написа:Хах доста се е изписало. Ами това което намерих за това волво са различни данни, на някои места го дават че тежи колкото бравото. А относно махането на седалки, задната седалка нямам ли право да я махна временно, например ако нося багаж. Едно време сме карали така касети със грозде, понеже не се събира всичко в багажника.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Аз така "временно" махнах резервната гума, крика, задната седалка, ама още не съм ги слагал Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
То и това го има че няма файда много. Иначе защо да не мога. Все пак няма пасажери. Имам един познат който разправя колко вървяло, па даже с хора, отивал за морето. И като изпреварил един и като вдигнал 180. Викам си тя сигурно мощна тая кола щом е турбо бензин. Пък тя била 120 коня. Въпроса е че явно е лека. Та тей де. Ще го питам дали може да я вземе, че била на баща му по принцип. Пък човека е голям фен на Волво, и статии за тях знае на изуст
Коментар
-
slav4o_vt написа:То и това го има че няма файда много. Иначе защо да не мога. Все пак няма пасажери. Имам един познат който разправя колко вървяло, па даже с хора, отивал за морето. И като изпреварил един и като вдигнал 180. Викам си тя сигурно мощна тая кола щом е турбо бензин. Пък тя била 120 коня. Въпроса е че явно е лека. Та тей де. Ще го питам дали може да я вземе, че била на баща му по принцип. Пък човека е голям фен на Волво, и статии за тях знае на изустFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Абе те конете не са всичко по принцип...Тя нека да има 2 пъти колкото твоя въртящ момент пък нека и дваж по-малко коне да е...FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Predatorsi написа:slav4o_vt написа:То и това го има че няма файда много. Иначе защо да не мога. Все пак няма пасажери. Имам един познат който разправя колко вървяло, па даже с хора, отивал за морето. И като изпреварил един и като вдигнал 180. Викам си тя сигурно мощна тая кола щом е турбо бензин. Пък тя била 120 коня. Въпроса е че явно е лека. Та тей де. Ще го питам дали може да я вземе, че била на баща му по принцип. Пък човека е голям фен на Волво, и статии за тях знае на изуст
Коментар
-
Преди на QV-то така махах всичко отзаде и това бяха около 30кг (инструменти, крик, резервна гума и задна седалка) и разликата беше 1 кола на 400м.и да аз усещам разлика като се качи някой даже и 50 кила да е... особено на по малките двигатели много се усеща.GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:Преди на QV-то така махах всичко отзаде и това бяха около 30кг (инструменти, крик, резервна гума и задна седалка) и разликата беше 1 кола на 400м.и да аз усещам разлика като се качи някой даже и 50 кила да е... особено на по малките двигатели много се усеща.
Коментар
-
Ама всички приемат всяка една дума като закон ...Все едно съм казал ,че важи при всякакви условия...хахаха...Започвам да се забавлявам искрено...Много клавиатурни рейсъри много нещо...Каже някой нещо и всеки се мисли за по-по най...Това ,че на някой колата вървяла повече ,какво значи...Винаги има по-хубава жена от твоята и по-бърза кола от твоята...Истината е ,че в нашата мила родна страна се правят улични "гонки" костенурки...Айде със здраве и да не приемете думите отново твърде буквално...И да не съм чак толкова офтопик ,ще кажа едно...Волвото ще бие...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Ама всички приемат всяка една дума като закон ...Все едно съм казал ,че важи при всякакви условия...хахаха...Започвам да се забавлявам искрено...Много клавиатурни рейсъри много нещо...Каже някой нещо и всеки се мисли за по-по най...Това ,че на някой колата вървяла повече ,какво значи...Винаги има по-хубава жена от твоята и по-бърза кола от твоята...Истината е ,че в нашата мила родна страна се правят улични "гонки" костенурки...Айде със здраве и да не приемете думите отново твърде буквално...И да не съм чак толкова офтопик ,ще кажа едно...Волвото ще бие...
Коментар
-
Ами не ,изкажи се...Няма проблем...Няма да се обидя... ...Просто ми стана смешно ,това е... Затова не обичам много да пиша ,защото във форума липсва интонацията ,която е важна за един разговор...Ама както и да е...Но ако погледнем двете коли чисто по каталог(което в повечето случаи не е показателно в предвид годините на колите ,които караме) ,Волвото го дават със секунда и половина по-бързо до 100...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Predatorsi написа:Ами не ,изкажи се...Няма проблем...Няма да се обидя... ...Просто ми стана смешно ,това е... Затова не обичам много да пиша ,защото във форума липсва интонацията ,която е важна за един разговор...Ама както и да е...Но ако погледнем двете коли чисто по каталог(което в повечето случаи не е показателно в предвид годините на колите ,които караме) ,Волвото го дават със секунда и половина по-бързо до 100...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар