По-бързо стигаш оптималния работен момент може би?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
опел астра срещу алфа 145
Collapse
X
-
Bane
-
Bane написа:По-бързо стигаш оптималния работен момент може би?Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Bane
На мен пък винаги ми е било интересно защо мъчите колите до прекъсвач, максимума им е до към 5500-6000след тва няма никой, ама си ги пържите до 7-8к.Аз ЖТД-то го настъпвам до 4000-4200 след това няма никой и само се съкращава ресурса на двигателя.
Коментар
-
Bane написа:На мен пък винаги ми е било интересно защо мъчите колите до прекъсвач, максимума им е до към 5500-6000след тва няма никой, ама си ги пържите до 7-8к.Nuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
Факт е, че на Италфест-а миналата година дойде една такава Астра на драг-а.Също така мажеше наред всички италианки - говоря за турбинираните. За атмосферките не може и дума да се говори.Накрая взе, че май едно Типо и едно Пунто, естествено турбинирани, успяха да ѝ вземат 1-2 старта.Голямо постижение.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Факт е, че на Италфест-а миналата година дойде една такава Астра на драг-а.Също така мажеше наред всички италианки - говоря за турбинираните. За атмосферките не може и дума да се говори.Накрая взе, че май едно Типо и едно Пунто, естествено турбинирани, успяха да ѝ вземат 1-2 старта.Голямо постижение.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Iv4o написа:Само да вметна, че 184 коньовото хД го държа до 140 с убито атмосферно купе 139 коня, на 20 години. И кво от това?punto HGT
Коментар
-
abart_ написа:Някой "съфорумец" със 330-ка нафта да има случайно по морето? Да пробваме...да ме подържи малко за отпред Предпочитам такива "осъзнали се" разбирачи като ВОA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар