Като заклет фен на жабарите искам да ви попитам за мнения,примери от подобни гонки.Много четох тук а и в други форуми,че опела е по бърз...Но аз съм заклет фен и искам отново компетентни мнения,а и отговори от хора напълно запознати с марките.При еднакво читави коли,коя е по бърза?На хартия алфата е 155 коня срещу 150 на опела.Ако опела бие,откъде е тва преимущество,съжалявам,ако не е мястото тук на въпроса ми.И откога опел,от коя година вади тоя мотор XE?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
опел астра срещу алфа 145
Collapse
X
-
Bane
Читав стоков опел XE, особено ако е на някой кадет, от италианските мотори, стоков мисля само 20/20VT и 20/16VT могат да го бият.
-
Bane
-
ivopifeca написа:Тъпооо,тоя отговор не ме устройва.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колегата има Вектра А 2.0 115 коня 8 клапана, вс моето 1.6 16в 103коня. Правили сме многократно гонки, от място, летящ старт, и отсечка 15км с много завои за време. По нито един критерии не ме е побеждавал. И двамата сме с обикновени газови, не инжекциони, моята при спокойно каране на дълго пада на 7.5 газ. Неговата както и да я кара под 11 не може да я свали. С темата ОПЕЛ... няма смисъл бате ! :D 2 Опела смених... не ми го фали :DFiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Bravo_16v_103hp написа:Колегата има Вектра А 2.0 115 коня 8 клапана, вс моето 1.6 16в 103коня. Правили сме многократно гонки, от място, летящ старт, и отсечка 15км с много завои за време. По нито един критерии не ме е побеждавал. И двамата сме с обикновени газови, не инжекциони, моята при спокойно каране на дълго пада на 7.5 газ. Неговата както и да я кара под 11 не може да я свали. С темата ОПЕЛ... няма смисъл бате ! :D 2 Опела смених... не ми го фали :DBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар