nsn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat bravo 1.8GT 115 hp vs Audi a4 2.5 TDI quattro (180 Hp)
Collapse
X
-
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
-
Valiosport написа:nsn написа:Valiosport написа:Никакъв шанс няма фиата както и да го карате, Аудито е много по-бързо...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
didich написа:Банков, правил ли си подобрения по мотора на бравото и какви ?, защото ако си сток няма да има смисъл да мериш нито с аудито, нито с голфа на Valiosport.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Valiosport написа:nsn написа:Valiosport написа:Никакъв шанс няма фиата както и да го карате, Аудито е много по-бързо...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Абе майтапите с Банков, ама Браво-то му върви доста. Колегата с немските возила беше пускал един клип на 4-ката. Лично мен не ме впечатли тогава и Банков може да те отвее. Ако тогава Голф-а не е бил в кондиция нз, но ще е интересно да се видиФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
didich написа:Банков ако ме бие значи може да има някаква интрига с голф 4 1,9 ТДИ 150к.с., стига голфа да е стоков, ако е с чип нещата приключват още преди да премерят сили.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
не бе няма смисъл да се говори за браво и аудити.. безмислено евс зависи от растоянието :р ако не е по малко от 200м естествено. макар и там на кантар.днес направих един ластик:мареа 2.4 вс Outlander, верно явно вървеше мицубишито, но наравно до началото на 3 даже края на 2ра... и от там насетен остана в точка голям кеф ми стана бях забравил кво е да наказваш хората по улиците скоро пак ще има наказания с дизелчето, че аз с тоз бензин съм забравил кефаFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар