Колеги, днес 1 познат ме предизвика с въпросната Зафира. Колата е много поддържана и гледана. Не знам коя година е, но е от по-новите - към 2003-2004-та. Знам само, че е 1.8. Сега гледах, че старият мотор е 115 коня, а новият е 125. Допускам, че неговата е 125. Каза ми, че се гонил с Ауди А4 1.8 125 коня и до 130 му направил 1 кола.Иска да се пуснем на летящ старт. Според вас имам ли шанс ?Пускал съм се срещу Вектра Б комби 1.8 115 коня на летящ старт от 40 на 2-ра и на 3-та предавка и до 120 й правя 2-3 коли, но тая Зафира ме притеснява, особено ако наистина е била така Аудито.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 vs Opel Zafira 1.8
Collapse
X
-
Да не останеш изненадан само. Веднъж съм се гонил с такава от летящ старт/изпреварвахме се/ и се наложи да вдигна малко над 150 за да го размина, бях сам в колата а тя беше на катун пълнаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
fuel injekcion написа:Valiosport написа:Давай газ, пък ако те дръпне аз ще ударя едно рамо с голфаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Е, колеги, тая вечер към 19 часа се състоя гонката на 1 "права" извън града. За съжаление бяхме само двамата и нямаше как да се снима.Направихме 1 старт от 40 на 2-ра до 155 км по GPS-а на новата ми придобивка (по километража ми около 160), защото нямаше място за повече. Та.. още от началото започнах да дърпам и до края бях на около 4 коли пред Зафирата. Направо пича не можа да повярва. Аз също.После решихме да направим само за сверка и 1 старт от 80 на 5-та. На края на правата бях със 145 по GPS. Тук още от 80-те до към 100 км бях с кола пред Опела. От 100 до към 120 увеличих дистанцията. А от 120 до 130 започна да ме настига. След 130 вече сякаш спря и до 150 бях с около 5 коли пред него.
Коментар
-
didich написа:сега вече като застане до фиат винаги ще има едно на ум п.п. зафирата последно с какъв мотор и коне е ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар