Разликата в кг колко е? Либрата е 1460 кг.Въобще имам ли някакъв шанс?Офертата ми е от колега и като сменя гумите ще се дръпнем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Peugeot 307 2.0 136HP vs Lancia Lybra 2,4 JTD 140HP++
Collapse
X
-
Щом е 206, положението е лошо. Те са много леки. Все пак са от класа на Пунто. Карал съм такова - 2.0 HDI 90 коня. Като за 90 коня си върви доста добре.Според мен на 400 метра ще паднеш, дори и с малко. На колкото по-голяма дистанция се пуснете, толкова ти се увеличава шанса.Но дали ще паднеш или не, не е толкова важно. Важното е да се пуснете за тръпката и емоцията, а майната му на това кой ще падне и кой ще бие.
Коментар
-
Все се чудя с каква цел се пускат тези теми Поне да имаше парична награда за позналия резултата от гонката................Иначе има смисъл да се пише след самата гонка, пък ако има и снимки, клипче...............Защото в повечето такива теми, след дълго обсъждане се оказва че гонка няма, и няма и да имаStilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
Пускам я да си сверя часовника. За да знам дали да бъзикам колегата или не. Не ме е страх да загубя, още повече, че го правим ей така.Мапера е читав, да.И примерно, мнението на Емо ми е доста от полза. Ето затова я пуснах."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Замервал ли си грубо поне за колко секунди правиш от 80 до 120. Аз ходих в събота до В.Търново с фиата, нещо май по-яко дърпа след като чистих дебитомера. Само дето не дава да я мачкам много, че съединителя почва да плъзга. Лошото е, че не стои колата при мен постоянно, че да я видим с либрата ти. Що не драснеш едно лично съобщение, като ще правите "позата" с пежото, ако мога бих дошъл малко да разпусна. Иначе по темата - пежото е едвам един тон и това променя доста съотношението к.с./кг. и ако колата е в час, според мен нямаш шанс от 0-100. По интересно ще е да речем от 60-160 примерно. Спорна работа, защото е малка колата. Ако беше в 607, ще го оставиш на точка :D .Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар